Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliștii de la Farul Constanța, cu banderole negre pe braț la meciul cu FCSB (galerie foto)

ro

06 Nov, 2021 00:00 2206 Marime text
 

 
  • Fundașul Farului, Virgil Ghiță, este în doliu, după ce s-a stins din viață mama sa. 
  • Tânărul jucător al „marinarilor“ a fost titular integralist contra FCSB. El a fost convocat din nou la echipa națională de seniori a României.
  • Ultimele acțiuni din acest an ale loturilor reprezentative ale României au adus nu mai puțin de nouă convocări pentru jucătorii Farului Constanța.
 
Fotbaliștii de la Farul Constanța au început partida cu FCSB, de la Ovidiu, din etapa a 13-a a Ligii 1, cu banderole negre pe braț, în semn de solidaritate față de colegul lor Virgil Ghiță, a cărui mamă a trecut în neființă cu puțin timp în urmă.
 
„Suntem alături de tine, Virgil Ghiță! Fundașul formației noastre trece prin momente grele, după decesul mamei sale. Conducerea clubului, staff-ul tehnic și colegii sunt alături de Virgil în aceste clipe dificile! Condoleanțe familiei și tuturor apropiaților! Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a fost mesajul clubului constănțean la tragedia care a lovit familia Ghiță. Tânărul fundaș central al Farului a fost titular integralist contra FCSB. El a fost convocat din nou la echipa națională de seniori a României pentru ultimele două partide ale tricolorilor din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Islanda și Liechtenstein, de pe 11, respectiv 14 noiembrie.
 
„Până la aceste meciuri, avem aceste două partide de la echipa de club. Sunt fericit pentru convocare, aștept confruntările cu nerăbdare, dar până atunci trebuie să mă gândesc acasă, la echipa mea, după care ne vom concentra pentru partidele cu România“, a menționat Virgil Ghiță înaintea partidei cu FCSB.
 
Ultimele acțiuni din acest an ale loturilor reprezentative ale României au adus nu mai puțin de nouă convocări pentru jucătorii Farului Constanța. La Naționala de seniori, pe lângă Virgil Ghiță, au mai fost convocați, pentru partidele decisive cu Islanda și Liechtenstein, Marian Aioani și Enes Sali, în timp ce la selecționata Under-21, care va disputa în deplasare un meci amical cu Italia, pe 16 noiembrie, au fost convocați Alexi Pitu și Alexandru Georgescu. Naționala Under-20, care va susține două meciuri de verificare, pe 11 și 15 noiembrie, cu Polonia U-20 și Italia U-20, va avea în componență patru jucători ai echipei constănțene: Eduard Radaslavescu, Constantin Grameni, Daniel Bîrzu și Gabriel Buta.
 
În vârstă de 23 de ani, Virgil Ghiță are un meci la echipa națională mare a României, în luna septembrie a acestui an, cu Liectenstein, 2-0 pe teren propriu. Ghiță a intrat pe teren în minutul 79, în locul lui Nedelcearu. „Sunt foarte fericit pentru debutul meu la echipa națională. Hai, România!“, a fost mesajul de atunci al faristului.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Fotbalistul Virgil Ghiţă, de la Farul Constanţa, în doliu. A murit mama sa
  
Virgil Ghiţă, de la Farul Constanţa, primul meci la Naţionala mare, în confruntarea România - Liechtenstein
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii