Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucători la Victoria Cumpăna Haris Miron și Robert Popa, convocați în selecționata județului Constanța pentru Turneul Speranțelor (galerie foto)

ro

06 Nov, 2021 00:00 2482 Marime text
 

 
  • Organizată de Federația Română de Fotbal, întrecerea se derulează la nivel național, pe zone, și are ca scop formarea lotului național de fotbal Under-14.
 
Doi tineri fotbaliști, născuți în 2008, de la CS Victoria Cumpăna, portarul Haris Miron și mijlocașul Robert Popa, antrenați la club de Cristian Mustacă, au fost convocați în selecționata județului Constanța care a disputat, la Techirghiol, meciul retur cu selecționata județului Tulcea, confruntare desfășurată în cadrul Turneului Speranțelor, organizat de Federația Română de Fotbal.
  
Turneul se derulează la nivel național, pe zone, și are ca scop formarea lotului național de fotbal Under-14. „Secția de fotbal juniori a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna a început să aibă rezultate deosebite, atât în cadrul competițiilor interne, cât și în formarea și pregătirea tinerilor jucători pentru performanță la un nivel superior“, se arată pe pagina de Facebook a grupării. Astfel, potrivit acestei surse, trei jucători de la Victoria Cumpăna, Valentin Istrate - portar (născut în 2011), Rareș Constantin Ursu - mijlocaș (2011) și Sebastian Georgian Burlacu - fundaș (2006), au fost transferați în sectorul juvenil al Farului Constanța, iar alți doi jucători, Ionuț Bărbulescu și Ionuț David Zamfir, sunt atent monitorizați de reprezentanții Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ pentru un posibil transfer.
 
„În acest moment, creșterea și promovarea micilor fotbaliști către performanță sunt principalele obiective pe care clubul nostru și le-a propus. Pregătirea și seriozitatea antrenorilor, precum și susținerea necondiționată a conducerii clubului ne dau speranțe că acești sportivi vor performa și ne vor face mereu mândri de performanțele lor!“, s-a mai precizat pe pagina de Facebook a CS Victoria Cumpăna.
 
În acest sezon competițional, au debutat la echipa de seniori, care evoluează în Liga a IV-a, o serie de juniori, copii foarte talentați, toți din comuna Cumpăna: Octavian Ciocoiu - portar (2005), Ștefan Poiană - mijlocaș (2003), Dorin Moise - mijlocaș (2006), Alin Ardeleanu - mijlocaș (2006), Elvis Regep - fundaș (2006) și Marco Tănase - atacant (2006).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Victoria Cumpăna)
 
Citește și:
 
Trofeul Cupei României a ajuns la Cumpăna. Patru foşti mari fotbalişti la Farul Constanţa lucrează în clubul Victoria Cumpăna
 
Primavera Constanța, pe locul întâi la întrecerea de fotbal juvenil de la Cumpăna (galerie foto)
 
Noi medalii naționale pentru Victoria Cumpăna. La fotbal, echipa e campioană județeană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii