Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalişti la FC Viitorul Enes Sali, Adrian Mazilu şi Adrian Caragea au înscris pentru România Under-16. Enes, ce gol!

ro

15 May, 2021 00:00 5053 Marime text
  • FC Viitorul a avut şase jucători convocaţi la stagiul de pregătire de la Buftea al echipei naţionale Under-16. 
 
Aflată într-un cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, echipa naţională de fotbal a României Under-16 a disputat şi o dublă amicală cu selecţionata similară a Republici Moldova.
La stagiu au fost convocaţi şi şase jucători de la FC Viitorul, trei intre ei trecându-şi numele pe lista marcatorilor în ambele confruntări amicale, încheiate cu scorul de 2-0 în favoarea României. Selecţionerul Victor Ene a contat de la FC Viitorul pe Alin Ștefănescu, Andrei Borza (fundaşi), Nicolae Banu, Adrian Mazilu, Adrian Caragea (mijlocaşi) şi Enes Sali (atacant). În primul meci, cel de-al doilea gol a fost înscris, la capătul unei acțiuni senzaționale, de Enes Sali, în minutul 75. Acesta a luat pe cont propriu o acțiune demarată din propria jumătate de teren și a încheiat-o cu gol, după ce a driblat mai mulți adversari! În a doua confruntare, golurile tricolorilor au fost înscrise de Adrian Mazilu (26) și Adrian Caragea (55)!
 

Eurogol şi cu ACS Campionii FC Argeş

 
Enes Sali nu e însă la prima ispravă de acest gen. În august 2019, el a marcat în stilul lui Messi, în partida Under-16 dintre FC Viitorul şi ACS Campionii FC Argeş, câştigată cu 4-1 de echipa constănţeană, pe teren propriu, în etapa a şasea a Ligii Elitelor U-16. Meciul s-a jucat pe stadionul orăşenesc din Ovidiu, iar pentru formaţia gazdă a evoluat în ultimele 17 minute şi Enes Sali, un jucător născut în anul 2006 (cu doi ani mai mic decât restul jucătorilor din teren). În minutul 80+3 al partidei, Enes Sali a închis tabela, cu un gol de poveste: a luat mingea din propria jumătate de teren, a driblat tot ce a întâlnit în cale şi l-a învins pe portarul advers!
De asemenea,  Adrian Caragea şi Adrian Mazilu au înscris şi în alte partide pentru România.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu jucători de la FC Viitorul, din primul meci. Sursa foto: frf.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:


Turneul "Vlatko Markovic"
Adrian Caragea și Adrian Mazilu, de la FC Viitorul, au înscris pentru România


Enes Sali, de la FC Viitorul, gol în stilul lui Messi. A plecat din propriul teren şi a driblat tot ce a întâlnit în cale! (galerie foto + video)


      
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii