Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliste de la Selena SN Constanța, convocate la acțiuni ale loturilor naționale

ro

14 Aug, 2021 00:00 3306 Marime text
 

 
  • Selecționatele Under-17 și Under-19 ale României se pregătesc pentru calificările la Campionatul European.
  • Turneul final al Campionatului European de U-19 va avea loc în perioada 27 iunie - 9 iulie 2022, în Cehia.
  • Campionatul continental U-17 va fi găzduit între 3 și 15 mai 2022, de Bosnia - Herțegovina.
 
Două reprezentative de fotbal feminin ale României, loturile Under-19 și Under-17, efectuează în această perioadă stagii de pregătire, la care participă și două jucătoare de la Selena SN Constanța.
 
Selecționata U-19 (selecționer, Ion Marin) se află, până pe 15 august, într-un cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, iar printre cele 21 de fotbaliste convocate se numără și Crina Rida (mijlocaș), de la Selena SN Constanța. „Tricolorele mici se pregătesc pentru startul calificărilor la Campionatul European WU19 de anul viitor. După acțiunea de pregătire din aprilie, acesta este cel de-al doilea cantonament sub conducerea noului selecționer, Ion Marin“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Pentru accederea în Liga A, România va evolua în grupa 4 din Liga B, astfel: Pe 20 octombrie 2021: Georgia - România, pe 23 octombrie 2021: România - Malta, pe 26 octombrie 2021: România - Israel (gazda meciurilor este Malta). Turneul final al Campionatului European de U19 va avea loc în perioada 27 iunie - 9 iulie 2022, în Cehia.
 
La Mogoșoaia se află și selecționata Under-17, selecționerul Irina Giurgiu conducând un stagiu de pregătire care se va încheia pe 19 august și la care participă și portarul Adelina Marina Voinescu (Selena SN Constanța). „Junioarele U17 se pregătesc pentru startul calificărilor la Campionatul European WU17 din 2022, care vor începe la finalul lunii septembrie. Tricolorele U17 au mai desfășurat un stagiu de pregătire în perioada 5-13 aprilie, după ce la finalul lunii martie a avut loc o acțiune de selecție la Centrul Național de Fotbal Buftea“, este mesajul FRF.
 
În perioada 30 septembrie - 6 octombrie, Turcia găzduiește turneul de calificare al grupei 5 din Liga B, programul meciurilor fiind: pe 30 septembrie - Turcia - România, pe 3 octombrie - România - Letonia și pe 6 octombrie - Letonia - Turcia. Tragerea la sorți pentru faza a doua se va desfășura spre finalul anului 2021. Câștigătoarele celor șapte grupe se vor alătura țării gazdă, Bosnia - Herțegovina, la turneul final EURO WU17 (3-15 mai 2022).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Crina Rida, Adelina Voinescu)

 
Citește și:
 
Fotbalistele Izabela Vintilă şi Mădălina Grecu, de la Selena SN Constanţa, în pregătire cu Naţionalele României, la Tărlungeni (galerie foto)
  
Peste 30 de fotbaliste s-au pregătit la Costineşti, în proiectul „Fotbal şi Feminitate“. Două dintre fete au fost din Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii