Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanța, nu lipsește din lotul României pentru meciurile cu Lituania și Elveția

ro

30 Oct, 2019 00:00 1828 Marime text

Echipa națională feminină de fotbal a României (senioare) susține pe 8 noiembrie și pe 12 noiembrie meciurile cu Lituania și cu Elveția, din grupa H a preliminariilor Campionatului European din Anglia, din 2021. Confruntarea cu Lituania se dispută la Mogoșoaia, de la ora 18.00, iar cea cu Elveția în deplasare, la Schaffhausen, începând cu ora 20.00.
Selecționerul României, Mirel Albon, a anunțat lotul tricolor pentru cele două confruntări, iar dintre jucătoare nu avea cum să lipsească atacantul Florentin Olar Spânu (35 de ani), căpitanul echipei. Jucătoare în Danemarca, la FC Nordsjaelland (unde s-a transferat de la Fortuna Hjorring), Florentina este originară din Constanța, unde a și început fotbalul (în urmă cu 21 de ani), la echipa SNC, cu regretatul antrenor Ion Zlate.
În grupa României, clasamentul este următorul: 1. Elveția - 9p (3 meciuri), 2. Belgia - 6p (2 meciuri), 3. Croația - 3p (3 meciuri), 4. România - 0p (un  meci), 5. Lituania - 0p (3 meciuri). „La turneul final se califică direct câștigătoarele celor nouă grupe din preliminarii, alături de cele mai bune trei locuri secunde. Alte șase ocupante ale poziției a doua în grupe vor disputa un play-off, tur-retur“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Sursa foto: Facebook (Naționala României de Fotbal Feminin)

Citește și:

Este căpitanul echipei naţionale Fotbalista Florentina Olar-Spânu, din Constanţa, un gol în dubla Românei cu Malta (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii