Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalist inclus în lotul FC Viitorul pentru meciul de la Ovidiu cu Poli Iaşi în urma unei trageri la sorţi

ro

10 May, 2018 16:05 1992 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, va susţine meciul din etapa a noua (penultima) a turneului play-off din Liga 1 vineri, 11 mai, de la ora 21.45, cu Poli Iaşi.

FC Viitorul se află pe locul cinci în clasament, cu 32 de puncte, în vreme ce echipa oaspete ocupă poziţia a şasea, cu 24 de puncte.

Ambele adversare de mâine au mai multe absenţe în lot. De la FC Viitorul vor lipsi Băluţă (care nu e 100% refăcut), Ţâru şi Ghiţă.

De asemenea, dintre tinerii Drăguş şi Măţan a fost oprit în lot acum primul, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, dezvăluind că cei doi au tras la sorţi cine să fie în lot cu Poli Iaşi. Tragerea a câştigat-o Drăguş, iar la ultimul meci, în deplasare cu CFR Cluj, va fi invers, va fi menţinut în lot Măţan. Cine nu joacă în aceste partide va merge la echipele de juniori.

La ultimul meci de pe teren propriu din acest campionat, vrem o victorie frumoasă, în urma unei prestaţii bune, prin care să mulţumim publicului. Poli Iaşi are un moral foarte bun, după ce a învins FCSB, dar sperăm să ne impunem, a spus Gică Hagi.

Vom avea un meci greu. Poli a înregistrat un rezultat mare cu FCSB şi are jucători experimentaţi şi cu potenţial. Vrem să obţinem şase puncte din ultimele două partide, iar apoi vom vedea dacă ne vom califica în cupele europene, a precizat portarul Alexandru Buzbuchi.


Fundaşul Cristian Ganea (în foto, în stânga, alături de Alexandru Buzbuchi) se va afla mâine la ultimul meci în faţa propriului public, el urmând a juca din sezonul viitor în Spania, la Athletic Bilbao.

Am puţine emoţii. Am petrecut trei ani frumoşi la FC Viitorul, care m-a ajutat să fac un pas mare în cariera mea. Va fi greu meciul cu Poli Iaşi, dar sperăm să câştigăm. Ar fi foarte bine să piardă şi Astra, a arătat Ganea.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii