Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal pe plajă Viorel Farcaş a stabilit lotul României care joacă, în Italia, în preliminariile Cupei Mondiale

ro

31 Aug, 2016 00:00 3268 Marime text


Echipa naţională de fotbal pe plajă a României participă între 2 şi 11 septembrie, în Italia, la Jesolo, la preliminariile europene ale Cupei Mondiale care se va disputa la anul, în Bahamas. În prima fază a calificărilor, tricolorii au fost repartizaţi în grupa B, unde se vor duela cu Anglia (vineri, 2 septembrie), cu deţinătoarea trofeului, Portugalia (sâmbătă, 3 septembrie) și cu Moldova (duminică, 4 septembrie).
 
Selecţionerul României, constănţeanul Viorel Farcaş, a convocat la acest turneu următorii fotbalişti: portari - Ionuţ Florea, Laurenţiu Gheorghe; jucători de câmp - Iulian Răvoiu, Ionel Posteucă, Adrian Tănase, Liviu Croitoru, Raj Cărăuleanu, Bogdan Ciocănel, Marian Măciucă şi Marian Posteucă. Toţi sunt constănţeni.
 
Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune două dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele șapte grupe din prima fază se vor califica în turul secund. În faza a doua, vor fi alcătuite patru serii din câte patru echipe, iar formaţiile care se vor clasa pe locul 1 se vor califica în Cupa Mondială din Bahamas, turneul final fiind programat între 27 aprilie și 7 mai, cu 16 reprezentative la start.

Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii