Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal pe plajă România va disputa finala mică la turneul din Portugalia

ro

07 Sep, 2019 20:28 3587 Marime text
Echipa națională de fotbal pe plajă a României a încheiat pe locul doi grupa preliminară a turneului pentru menţinerea / promovarea în Divizia A din Liga Europeană, întrecere care se desfăşoară în Portugalia, la Figueira da Foz, pe plaja Buarcos.

În aceste condiții, tricolorii, condusi de antrenorul-jucător Ionuț Florea, din Constanța, vor disputa finala mică a turneului, duminică, 8 septembrie, contra Greciei (în Divizia A va promova doar câștigătoarea finalei mari a turneului din Portugalia).
  
După o victorie, 4-2 cu Cehia, și o înfrângere, 1-2 cu Azerbaidjan, România a încheiat seria cu o nouă victorie, astăzi, 4-3 cu Estonia.  Pe locul întâi s-a situat Azerbaidjan, care a devansat România grație meciului direct (pe care l-a câștigat), cele două echipe având același număr de puncte.
 
Din lotul de zece jucători cu care Ionuţ Florea abordează turneul din Portugalia nouă sunt din Constanţa, el şi Valentin Dumitrică, Gheorghe Andrescu, Adrian Benciu, Enis Bolat, Liviu Croitoru, Marius Jalbă, Iulian Răvoiu şi Daniel Zaharia. 
 
Contra Estoniei, pentru România au marcat portarul Andrei Neag (din nou), Ionuț Florea, Adrian Benciu și Enis Bolat.
 

Asta e echipa mea, acești băieți sunt spartanii mei! Sunt mândru de voi! Împreună am reușit să formăm un grup, o familie. Hai România! Împreună reușim!, a fost mesajul selecționerului Florea.  


Sursa foto: Facebook (Ionuț Florea)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii