Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal pe plajă România a învins de două ori Bulgaria la Eforie Nord. Constănţeni printre marcatorii tricolori (galerie foto)

ro

20 Aug, 2018 00:00 2313 Marime text

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a susţinut, la Eforie Nord, două meciuri amicale cu Bulgaria. Pregătiţi de selecţionerul-jucător Marian Măciucă, din Constanţa, tricolorii au câştigat ambele confruntări, scor 5-3 şi 5-4.
Pentru aceste partide, Marian Măciucă a avut la dispoziţie un lot în care, în afară de el, s-au aflat şi alţi jucători din judeţul Constanţa: Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portar, Iulian Răvoiu (CS Medgidia), Ionuț Florea (CS Medgidia), Dănuț Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (CS Eforie) şi Bogdan Ciocănel (Farul Constanța).
 
În prima partidă, România a condus cu 2-0, dar bulgarii au revenit şi au preluat conducerea cu 3-2, tricolorii câştigând în cele din urmă cu 5-3, la capătul unui meci spectaculos. Gazdele au marcat prin Marian Măciucă (de trei ori), Emil Vîrtan și Ionuț Florea. În a doua partidă, pentru România au punctat Ionuţ Florea (de două ori), Alin Bugală, Emil Vârtan şi Dimov (autogol).
Reprezentativa tricoloră de fotbal pe plajă se pregăteşte în această perioadă pentru meciurile din Cupa Europeană, turneul pentru promovarea în Divizia A, case se va disputa în Italia, între 6 şi 9 septembrie.
 
„România are șansa de a ajunge iar în elita fotbalului pe plajă, după ce a câștigat grupa din Divizia B a Ligii Europene de Fotbal pe Plajă din care a făcut parte. La Nazaré, în Portugalia, s-a impus la loviturile de departajare în fața Serbiei și a învins Estonia cu 4-2. Pentru a promova, tricolorii vor avea de înfruntat învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune 3 ocupante ale locurilor secunde și cea mai slabă echipă din Divizia A“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
 
Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii