Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal feminin România, victorie şi egal cu Macedonia de Nord. Adelina Voinescu, de la Selena SN Constanţa, printre tricolore

ro

23 Aug, 2021 00:00 2338 Marime text

 

 
  • Junioarele U17 se pregătesc pentru startul calificărilor la Campionatul European din 2022.
 
Echipa naţională de fotbal feminin Under-17 a României (selecţioner, Irina Giurgiu) a efectuat un stagiu de pregătire, disputând şi două partide amicale, iar la această acţiune a fost convocată şi o jucătoare de la Selena SN Constanţa, Adelina Marina Voinescu (portar).
 
Tricolorele au întâlnit în disputele de verificare echipa similară a Macedoniei de Nord, întâlnirile încheindu-se cu o victorie a României, 2-1 (în prima partidă), şi cu un egal, 2-2, la revanşă. În prima confruntare, Adelina a început ca rezervă, iar în a doua dispută a făcut parte din primul „11“.
 
„Junioarele U17 se pregătesc pentru startul calificărilor la Campionatul European WU17 din 2022, care vor începe la finalul lunii septembrie. Tricolorele U17 au mai desfășurat un stagiu de pregătire în perioada 5-13 aprilie, după ce la finalul lunii martie a avut loc o acțiune de selecție la Centrul Național de Fotbal Buftea“, este mesajul Federaţiei Române de Fotbal. 
 
În perioada 30 septembrie - 6 octombrie, Turcia găzduiește turneul de calificare al grupei 5 din Liga B, programul meciurilor fiind: pe 30 septembrie - Turcia - România, pe 3 octombrie - România - Letonia și pe 6 octombrie - Letonia - Turcia. Tragerea la sorți pentru faza a doua se va desfășura spre finalul anului 2021. Câștigătoarele celor șapte grupe se vor alătura țării gazdă, Bosnia - Herțegovina, la turneul final EURO WU17 (3-15 mai 2022).
 
Selena SN Constanţa a avut o jucătoare convocată şi la lotul naţional Under-19 (selecţioner, Ion Marin), pe Crina Rida (mijlocaş), aceasta numărându-se printre cele 21 de fotbaliste care au efectuat un stagiu la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. 
 
Sursa foto: Facebook (Naţionala României de fotbal feminin)
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Fotbaliste de la Selena SN Constanța, convocate la acțiuni ale loturilor naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii