Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul rugbyst Doru Almăşan a murit la numai 56 de ani „Dumnezeu alege uneori florile cele mai frumoase din grădina Lui“ (galerie foto)

ro

11 Mar, 2016 00:00 3320 Marime text
Doliu în sportul constănţean. Ieri s-a stins din viaţă, la numai 56 de ani, fostul rugbyst Doru Almăşan. Acesta era născut pe 7 februarie 1960. A fost junior al Farului Constanţa, unde a lucrat sub bagheta antrenorului Traian Doiciu. Cu Farul a ieşit vicecampion naţional de juniori, iar apoi a jucat la formaţia Constructorul Constanţa.
 
La începutul carierei sale, Doru Almăşan evolua aripă de treisferturi, apoi a fost mutat pe postul de pilier. A activat o perioadă şi ca arbitru de rugby. Doru Almăşan era unchiul unui alt rugbyst, Alecu Maciac, care a jucat şi la Farul.
 
„Doru a fost un om şi un coleg deosebit. Ne pare rău că a trecut în nefiinţă, atât de devreme. Păcat, mare păcat! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a spus Marian Nache, fost coechipier cu Doru Almăşan, iar apoi şi antrenor al său (alături de Ion Tomescu), la Constructorul Constanţa. Sicriul cu trupul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, la Cimitirul Central din Constanţa.

„Ai fost un om bun…“

Vestea a fost primită cu stupoare şi cu mare durere şi de alte persoane care l-au cunoscut şi l-au apreciat pe fostul sportiv. „Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!”, „Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanţe familiei! Nu-mi vine să cred!”, „Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! A fost un om extraordinar de blând! Sincere condoleanţe familiei! Ai fost un om bun…“, „Un super-coleg! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt câteva dintre mesaje. „Astăzi (n.r. ieri), e o zi grea pentru prietenul meu Alecu Maciac. S-a stins din viaţă unchiul şi prietenul său Doru Almăşan. Condoleanţele mele familiei!”, a spus un alt apropiat al familiei îndoliate.

„Dragul meu m-a părăsit pentru totdeauna”

„Azi (n.r. ieri), dragul meu m-a părăsit pentru totdeauna“, a anunţat soţia lui Doru Almăşan, Alina, care a primit încurajările tuturor. „Alina, vestea m-a lăsat fără cuvinte. Ştiu că e greu, dar mă rog la Dumnezeu să îţi dea putere să depăşeşti momentul acesta hotărât de Sus. Se spune că Dumnezeu alege uneori florile cele mai frumoase din grădina Lui, ca să îi fie aproape. Doru avea un suflet minunat şi Dumnezeu îi va dărui răsplata drepţilor. Aceasta, alături de faptul că moartea nu are ultimul cuvânt, să îţi fie mângâiere! Ne întâlnim în veşnicie. Dumnezeu să îl ierte!”, a spus un apropiat. „Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de tine! Sincere condoleanţe”, a primit Alina Almăşan alte cuvinte de mângâiere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii