Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul internațional Gheorghe Mihali vine pe litoral. Atmosfera de la echipa națională, reînviată la Eforie Nord

ro

03 Jul, 2021 00:00 3806 Marime text

 
  • În vârstă de 55 de ani, fostul fundaș Gheorghe Mihali a făcut parte din Generația de Aur.
 
Un nou weekend cu sport și spectacol la Eforie Nord, pe plaja „Fortuna“, zona Belona, acolo unde, sâmbătă, 3 iulie, cu începere de la ora 12.00, va fi prezent fostul fotbalist, component al Generației de Aur, Gheorghe Mihali, fundaș de fier al tricolorilor.
 
„Îl avem oaspete pe internaționalul Gheorghe Mihali, care vine la Eforie Nord să descopere noi fundași pentru echipa națională de fotbal! În pauzele partidelor de fotbal de pe plaja «Fortuna», zona Belona, Eforie Nord, invitatul nostru ne va introduce în atmosfera meciurilor jucate pentru echipa națională a României. Eveniment organizat de Promotor Adrian Troscenco, sponsor Fortuna, sponsor tehnic Kelme Romania Oficial & Dornik de Sport Romania. Parteneri, DJTS Constanța și Primăria și Consiliul Local Eforie“, se arată într-un comunicat.

În săptămânile trecute, la Eforie Nord au fost, cu ocazia acelorași evenimente sportive ale verii 2021 fostul portar de fotbal Rică Răducanu și Radu Valahu, cunoscut reprezentant al skandenbergului românesc.
 
În luna martie a acestui an, Gheorghe Mihali (55 de ani, în foto - alături de Diego Armando Maradona) a fost prezent și la Constanța, la meciul de gală dintre FC Farul Old-Boys şi selecţionata All Stars, disputat în Sala Sporturilor din Constanţa în onoarea legendei fariste Ştefan Petcu, sărbătorit cu ocazia împlinirii a 64 de ani.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Gheorghe Mihali)

 
Citește și:
 
UPDATE
Show de skandenberg la Eforie Nord cu Radu Valahu

  
Eforie Nord
Celebrul Rică Răducanu a dat fotbalul pe oină

 
„Colonelul” Adrian Bumbescu, prezent la Constanţa
„Fane Petcu a fost un jucător de excepţie. Rar se nasc fotbalişti ca el”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii