Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist Petre Buduru, cooptat ca asociat în societatea North Chemical Complex

ro

24 Jun, 2021 00:00 4115 Marime text
 

 
 
  • În urma modificărilor din firmă, capitalul social va fi deținut de doi asociați.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia asociatului unic al societății North Chemical Complex SRL.
 
Conform documentului, s-a aprobat atragerea în societate a lui Petre Buduru, domiciliat în municipiul Constanța, care devine astfel asociat persoană fizică. Totodată, s-a aprobat cesionarea către Petre Buduru a 800 de părți sociale, la valoarea nominală de 10 lei, în valoare totală de 8.000 lei, pe care le deține SCAEP Giurgiu Port SA, în calitate de asociat, cu sediul în Zimnicea, reprezentată legal prin Diana Florentina Nistor (administrator).
 
În urma modificărilor, capitalul social total în sumă de 10.000 lei va fi deținut de către cei doi asociați după cum urmează:
  • Petre Buduru deține suma de 8.000 lei, divizată în 800 părți sociale la valoarea nominală de 10 lei, în valoare totală de 8.000 lei, reprezentând 80% din capitalul social;
  • SCAEP Giurgiu Port SA deține suma de 2.000 lei, la valoarea nominală de 10 lei, în valoare totală de 2.000 lei, reprezentând 20% din capitalul social. 
 
Gabriela Alexandra Călinescu, domiciliată în București, a fost împuternicită să acționeze în numele și pe seama societății North Chemical Complex SRL, în vederea îndeplinirii tuturor formalităților și publicarea prezentei hotărâri în vederea asigurării opozabilității față de terți.
 
Petre Buduru este fost fotbalist, în prezent oficial de club. Buduru ocupă un loc în galeria legendelor FC Farul Constanța, club la care a activat și ca președinte.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța      
 
Citește și:
 
Petre Buduru a cesionat jumătate dintre părțile sociale pe care le deține în societatea Astra Oil Prod
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii