Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forte proaspete in tabara "rechinilor"

ro

04 Jun, 2008 00:00 670 Marime text
1212506292.jpg

Ion Marin: "Suntem in discutii avansate cu inca un jucator din tara si asteptam confirmari de afara despre jucatori pe care sa-i putem achizitiona"

FC Farul a realizat prima achizitie a verii dupa ce a ajuns la un acord cu, Roberto Iancu, jucatorul echipei Progresul Bucuresti, care a semnat pentru trei sezoane. Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat, luni, ca s-a ajuns la un acord cu mijlocasul Roberto Iancu, de la Progresul Bucuresti, iar fotbalistul va evolua pentru constanteni in urmatoarele trei sezoane. "Roberto Iancu a semnat, astazi, cu noi un contract pe trei sezoane si cred ca ne va fi de mare ajutor", a declarat Ion Marin. In varsta de 26 de ani, Roberto Iancu (1,70 m) este mijlocas central si a evoluat in cariera lui numai pentru Progresul Bucuresti, adunand 26 de meciuri in prima liga, unde a marcat si un gol. Oficialii Farului mai sunt in tratative avansate cu inca un jucator din intrecerea interna, asteptand de asemenea, in aceasta perioada, confirmari despre eventuale achizitii din strainatate. "Suntem in discutii avansate cu inca un jucator din tara si cred ca cel tarziu miercuri vom semna, iar cand vom semna ii vom si prezenta si, tot asa, in aceasta saptamana asteptam confirmari si de afara despre jucatori pe care speram sa-i putem achizitiona", a declarat "Sapaliga". In ceea ce priveste situatia lui Todoran, tehnicianul "rechinilor" a confirmat faptul ca este foarte aproape de un transfer la echipa antrenata de Dan Petrescu: "Dinu Todoran are o oferta foarte clara de la Urziceni, ramane sa o analizam. Eu nu zic ca Todoran va pleca, dar in situatia in care vom achizitiona jucatori de valoare care sa-l inlocuiasca, poate acceptam oferta".

Prima etapa, la Gloria Buzau

In cursul zilei de luni, la sediul Federatiei Romane de Fotbal a fost stabilit programul competitional al Ligii I, editia 2008-2009. Astfel, Farul va juca in prima etapa a noului sezon, care va debuta pe data de 26 iulie, in deplasare, cu Gloria Buzau urmand ca primul meci de pe teren propriu sa-l dispute impotriva Rapidului, la inceputul lunii august. Tehnicianul formatiei constantene, Ion Marin este de parere ca viitoarea editie de campionat va fi la fel de disputata si spera ca echipa sa sa nu mai treaca prin emotiile retrogradarii din sezonul trecut. "Campionatul va fi unul disputat, in care pot aparea surprize, in special din partea echipelor nou-promovate. Eu sper, referitor la noi, sa nu mai trecem prin acele cumplite emotii din finalul sezonului trecut. Trebuie sa fim siguri, stabili si echilibrati si sa obtinem rezultate care sa ne fereasca de ce am patit anul trecut", a spus antrenorul Farului. Dupa cele doua stagii de pregatire din Austria si Portugalia, Farul va reveni la Constanta unde va mai disputa doua meciuri amicale, ultimul in conditiile primei etape.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii