Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, în semifinalele Naţionalelor Florinel Coman a marcat de patru ori în victoria cu LPS Banatul Timişoara

ro

06 May, 2015 00:00 1356 Marime text
FC Viitorul s-a calificat, ieri, la turneul final al Campionatului Național de juniori A (fotbalişti cu vârsta de până în 19 ani). Fotbaliştii pregătiţi de Vasile Mănăilă au participat în grupa de la Mioveni a fazei zonale, pe care au terminat-o pe locul întâi. 
 
Ieri, Viitorul a susţinut meciul decisiv pentru calificarea în semifinale, întâlnind LPS Banatul Timişoara, de care a dispus cu 5-2 (3-0). Pentru câştigători au înscris Florinel Coman (9, 38, 60, 62) şi Tiberiu Căpuşă (29), în vreme ce golurile echipei timişorene au fost înscrise de Daniel Benzar (fratele lui Romario Benzar de la FC Viitorul), în minutul 71, şi de Sebastian Mailat, în minutul 52. Antrenorul Vasile Mănăilă a folosit următoarea echipă: Tordai - Căpușă, Kilyen, Vasiu (46 Ghiţă), Otei (46 Panait) - Casap (53 Ţugui), Iacob, Cicâldău (53 Neniţă) - Tudoran (31 Ciobanu), Coman, Stoica. Clasamentul final a fost: 1. FC Viitorul - 7p, 4. CS Mioveni - 4p, 3. LPS Banatul Timișoara - 3p, 4. FC Brașov - 3p. Mai departe a mers doar prima clasată.

Turneul final începe pe 16 mai

În afară de Dinamo (câştigătoarea turneului zonal de la Constanţa) şi de Viitorul, la turneul final s-au mai calificat Unirea Ungheni (locul întâi la zona de la Ungheni) şi Concordia Chiajna (care a triumfat la etapa zonală de la Chiajna). Faza finală este programată la Centrul de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal, pe 16 mai urmând a se desfăşura semifinalele, iar o zi mai târziu - finalele.

Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii