Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Voinea, Sergiu Stancu şi Sorin Mocanu au înfiinţat Academia de Volei Tomis Constanţa (galerie foto)

ro

21 Jul, 2017 00:00 4369 Marime text
Florin Voinea, Sergiu Stancu (foşti voleibalişti la CVM Tomis Constanţa) şi Sorin Mocanu (fost fotbalist la FC Farul) au înfiinţat Academia de Volei Tomis Constanţa. Noua structură sportivă s-a implicat deja în două competiţii de volei, fiind organizatoare, împreună cu Federaţia Română de Volei, la Campionatul Naţional de cadeţi şi juniori la volei pe plajă şi la Open Marea Neagră la feminin, întreceri care s-au desfăşurat la Mamaia.
 
Prima competiţie a avut loc pe plaja Luv, iar cea de-a doua pe plaja Briza. Open Marea Neagră a fost etapă de circuit naţional, cu premii de 500 de euro. Câştigătoarele sunt constănţence, Marina Cojocaru şi Adriana Vâlcu, ele evoluând însă la această competiţie de beach-volley pentru echipa SCM U Craiova. Pe locurile următoare s-au clasat Amalia Șandru - Diana Telian (UVVG Provolei Arad), Theodora Stan - Silvia Coman (Dinamo București / CSM București) și Vanesa Deșliu - Bianca Cojocaru (CS SLEN 90 Medgidia).
 
În luna septembrie a acestui an, Academia de Volei Tomis Constanţa va alcătui grupele de începători, în urma selecţiilor fiind căutaţi copii (fete şi băieţi) începând cu vârsta de opt ani. Amănunte se pot obţine la numărul de telefon 0722.325.996 şi la adresa florin.voinea@academiatomis.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii