Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiu al locului, a jucat în Cupa UEFA-Intertoto cu Farul Laurențiu Florea, alături de fotbaliștii de la CS Medgidia

ro

07 Oct, 2021 00:00 4297 Marime text
 

 
  • În etapa a noua a Ligii a 4-a, CS Medgidia a învins Voința Valu lui Traian, atât la seniori, cât și la juniori.
  • În meciul seniorilor, gazdele au punctat în partea secundă, după 0-0 la pauză.
  • În afară de Medgidia și de Farul Constanța, Laurențiu Florea a mai jucat la echipe precum CSM Ploieşti, CSMS Iaşi sau Callatis Mangalia.
 
Fotbaliștii de la CS Medgidia au avut un oaspete special la partida din etapa a noua a Ligii a 4-a, pe care au câștigat-o cu 2-0 pe teren propriu contra formației Voința Valu lui Traian.
 
Este vorba de fostul fotbalist Laurențiu Florea (40 de ani), care este legat afectiv de Medgidia, el fiind originar din acest municipiu și jucând pe plan local, înainte de a urca treptele în carieră și de a ajunge la FC Farul Constanța, cu care a evoluat în Liga 1 (șase sezoane), dar și în Cupa UEFA-Intertoto. „Am avut plăcerea de a-l avea în vestiar pe prietenul meu, Laurențiu Florea, fost jucător la Medgidia, Farul, Iași. Mulțumim pentru vorbele frumoase și incurajările aduse tinerilor jucători. Hai Medgidia!“, a fost mesajul lui Gelu Hampu, antrenorul CS Medgidia.
 
„Întotdeauna va fi o plăcere și o onoare pentru mine să intru în vestiarul în care am trăit momente frumoase, cu prieteni și colegi extraordinari. De aceea vreau să îi mulțumesc antrenorului echipei, Gelu Hampu, pentru șansa de a retrăi atmosfera și energia vestiarului, pe care le voi avea mereu în suflet și în amintire! Felicitări. băieți, felicitări, Gelu, și multă baftă în tot ceea ce v-ați propus!“, a menționat Laurențiu Florea. În afară de Medgidia și de Farul, acesta a mai jucat la echipe precum CSM Ploieşti, CSMS Iaşi sau Callatis Mangalia.
 
În meciul cu Voința Valu lui Traian, golurile au fost marcate de Adrian Moga și Dănuț Petrescu, din penalty. În disputa juniorilor, CS Medgidia s-a impus cu 10-0.
 
„Sunt de neoprit! Fotbaliștii noștri au bifat un nou succes, după ce au învins pe Voința Valu lui Traian, cu scorul de 2-0. După 0-0 la pauză, Medgidia «a scos tunurile» și Adrian Moga a adus primul gol pentru echipa noastră. Dănuț Petrescu a completat apoi tabela, tot în favoarea Medgidiei, cu un penalty executat la sigur. Motivația pentru acest meci a fost și mai mare pentru băieții lui Gelu Hampu, după ce echipa s-a bucurat de vizita fotbalistului Laurențiu Florea, venit la stadion să-i încurajeze pe fotbaliști. Laurentiu este născut și el la Medgidia și a trecut în cariera sa pe la cluburi precum FC Farul, Politehnica Iași și Astra Giurgiu. Juniorii au încununat succesul seniorilor, după ce au învins aceeași formație cu un neverosimil 10-0“ s-a arătat după meci pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Miercuri, în etapa a zecea, CS Medgidia a învins în deplasare CSO Ovidiu, scor 5-0 (Dănuţ Petrescu 10, Alexandru Cojocaru 24, Adrian Moga 66, Petre Anghel 75, 80).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Gelu Hampu)

 
Citește și:

„Suntem foarte mândri de ea“
Fiica fostului fotbalist Laurenţiu Florea face gimnastică în Anglia şi a participat la primul ei concurs (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii