Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanţatorul Nicu Babu „Locul Săgeţii Năvodari este în Liga 1”

ro

05 Apr, 2013 00:00 3945 Marime text
Partida din etapa a 20-a a Ligii a 2-a de fotbal Săgeata Năvodari (locul 2, 31 de puncte) - CF Brăila (locul 5, 26 de puncte) se joacă duminică, 7 aprilie, de la ora 11.00. Despre acest meci, principalul finanţator al Săgeţii Năvodari, Nicu Babu, a declarat: „Este un adevărat derby pentru noi. Dacă vom câştiga, ne înscriem clar pe drumul către promovare. De altfel, dacă mă uit la ce lot avem, e clar că locul nostru este în Liga 1”. Partida se joacă pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, iar intrarea este liberă.   
Nicu Babu a preluat echipa în iarnă, când au intervenit numeroase schimbări în staff-urile administrativ şi tehnic, dar şi la nivelul lotului de jucători. „Revenirea antrenorului Constantin Gache ne-a adus creşterea în joc pe care o aşteptam. Rezultatele din retur, cu patru victorii (2-0 cu Dinamo II, 1-0 în deplasare cu CS Buftea, 4-1 cu Chindia şi 2-1 la Slobozia, cu Unirea), ne arată că am luat decizii bune în iarnă. Avem cel mai bun atac din Liga a 2-a şi am primit doar două goluri în retur”, arată Nicu Babu.
Principalul finanţator al echipei este convins că, duminică, în tribunele stadionului „Flacăra” va fi multă lume: „Publicul din Năvodari este iubitor de fotbal şi, când vede că avem rezultate, sunt convins că va fi alături de noi. Ca de obicei, intrarea este gratuită. Fac un apel la toţi cei care îşi doresc ca, din vară, să vadă aici meciuri de Liga 1, să vină să ne susţină. Avem nevoie de cât mai mulţi suporteri. Vom întreprinde acţiuni în şcolile şi liceele din Năvodari pentru a avea un public pe măsură la derby-ul de duminică”, a mai spus Babu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii