Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala mare, în nocturnă Cupa României la oină se dispută la Cumpăna, în judeţul Constanţa

ro

16 Jul, 2019 13:25 2024 Marime text
Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, ACS Frontiera Tomis Constanța, Primăria Cumpăna, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanța și Asociaţia Judeţeană de Oină Constanța, organizează, în perioada de 19 – 20 iulie a.c., la Cumpăna, Cupa României la oină, competiție pentru seniori, masculin.

Șapte echipe s-au înscris în lupta pentru marele trofeu: Stejarul Pârcovaci, Frontiera Tomis Constanța, Straja București , Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruinţa Gherăeşti și Energia Rîmnicelu.

Meciurile din grupă ce vor disputa pe Stadionul din Cumpăna, în timp ce semifinalele și finalele vor avea loc în noul Complex Sportiv din localitate, Centenar 2018.

Este o competiție de tradiție pentru sportul nostru național. Pe hârtie Frontiera este favorită dar pot apărea multe surprize. Se știe, Cupa este competiția surprizelor. Finala mare se va juca în nocturnă în cel mai nou și modern complex sportiv din județ. Așteptăm câți mai mulți oameni să fie prezenți la toat meciurile pentru că le promitem că vor avea ce vedea. a declarat constănţeanul Nicolae Dobre, președintele FRO.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii