Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala Cupei României. Declarații Gică și Ianis Hagi „Am pus mâna pe trofeu! Mâine vrem să îl aducem acasă!“ (galerie foto)

ro

24 May, 2019 23:05 2590 Marime text
Moment protocolar, astăzi, la stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, cel care va găzdui, mâine, de la ora 20.00, finala Cupei României, între FC Viitorul și Astra Giurgiu.

Antrenorii și căpitanii celor două formații, Gică Hagi, Ianis Hagi (FC Viitorul), respectiv Costel Enache și Denis Alibec (Astra) au făcut fotografiile cu trofeul Cupei, iar imaginea cu cei doi căpitani lângă Cupă a fost însoțită pe pagina de Facebook a FC Viitorul de mesajul:

„Am pus mâna pe trofeu! Mâine vrem să îl aducem acasă!“.


La conferința de presă, Gică Hagi a spus:

Atât noi, cât și Astra am ajuns pe merit în finală. Se întâlnesc două echipe bune, cu jucători talentați. Sunt argumente să iasă un meci bun. Ne dorim victoria, ne dorim să luăm Cupa. Suntem într-un moment foarte bun, pe care sperăm să-l fructificăm și să încheiem sezonul cum trebuie  Nu ne considerăm însă favoriți. Trebuie să fim echilibrați și să avem grijă, întrucât Astra e valoroasă, cu jucători buni în fiecare compartiment. Suntem pregătiți de meci. Sperăm să ne întoarcem la Constanța cu trofeul. Dacă am câștiga și Cupa, ar fi un an extraordinar pentru noi.  


Cu excepția lui Boboc, ce întâmpină unele problem medicale și e greu de crezut că va fi recuperate până mâine, restul jucătorilor de la FC Viitorul sunt apți de joc.

Am ajuns unde ne-am dorit, suntem în fața meciului decisiv. Suntem 100 la sută atât fizic, cât și mental. Ar fi un sezon perfect dacă l-am încheia cu trofeul Cupei României. E un sentiment plăcut să jucăm cu trofeul pe masă, a precizat Ianis Hagi.


Tot astăzi, cele două echipe s-au antrenat pe stadonul de la Ploiești, având la dispoziție câte o oră.

În acest sezon, Astra și Viitorul s-au întâlnit de patru ori, bilanțul fiindu-le favorabil constănțenilor, care au câștigat de trei ori, în două meciuri la o diferență de trei goluri. Denis Alibec are trei goluri împotriva Viitorului în stagiunea de față, iar Eric a punctat de două ori în disputele cu Astra.

30 septembrie 2018: FC Viitorul - Astra 1-0 (Băluță 90+2)
 8 februarie 2019: Astra - FC Viitorul 3-0 (Begue 28, Alibec 51, 65)
 13 mai 2019: FC Viitorul - Astra 3-0 (Eric 44 - din penalty, Calcan 66, Drăguș 74)
 8 aprilie 2019: Astra – FC Viitorul 1-4 (Alibec 34 / Ganea 21, 70, Casap 28, Eric 60).

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) și frf.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii