Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmuleţul campionilor. A transmis un mesaj şi Alex Filip, din Constanţa Lumea artelor marţiale, alături de Imanol Rodriguez

ro

16 Aug, 2017 00:00 5222 Marime text

Drama luptătorului spaniol Imanol Rodriguez, care se confruntă cu mari probleme de sănătate, a generat o reacţie de solidaritate în rândul luptătorilor şi al antrenorilor din întreaga lume. Aceştia au trimis mesaje de încurajare care au fost grupate într-un filmuleţ de 12 minute, pe fundal auzindu-se melodia din filmul „Gladiatorul“.
 
Printre campionii şi antrenorii din lumea artelor marţiale care au trimis mesaje filmate se numără şi luptătorul constănţean Alex Filip, cel pe care Imanol Rodriguez ar fi trebuit să-l întâlnească în ring, pe 17 iunie a.c., la gala Kickboxing Bellicum, care s-a desfăşurat la Campione d'Italia, o comună italiană din provincia Como, regiunea Lombardia, şi o exclavă a Italiei în cantonul Ticino din Elveţia. Imanol Rodriguez nu a mai putut lupta însă, după ce înainte de partidă a suferit o accidentare gravă, intrând în comă. Astfel că noul adversar al lui Alex Filip a fost Khaled Alkakoni, campion european la Muay Thai, pe care constănţeanul l-a învins, la categoria -81 kg, prin abandon, după ce l-a pus la podea în repriza a doua.

 „Eşti un campion, eşti un luptător, eşti un războinic!“ 

„Salut, băieţi! Sunt Alex Filip, din România, luptător Superkombat. Vreau să-i transmit toate cele bune prietenului meu, Imanol Rodriguez, din Spania. Imanol, eşti un campion, eşti un luptător, eşti un războinic! Îţi urez recuperare grabnică! Oss!“, este mesajul din filmuleţ al lui Alex Filip, sportiv pregătit la CS Pontica din Constanţa de Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe.

Respect pentru toţi practicanţii de arte marţiale 

„Sunt onorat să fac parte din acest filmuleţ cu mesajele de încurajare ale mai multor campioni şi antrenori din lumea artelor marţiale pentru Imanol Rodriguez, care se află într-o etapă extrem de gravă a vieţii sale!!! Lumea nu ştie ce se întâmplă după atâtea lovituri repetate în cap şi la corp la sparring, antrenamente şi meciuri... Toţi vedeţi numai rezultatul final, faima, banii (dacă există) şi vă daţi cu părerea, deşi... nu aţi fost niciodată acolo!!! Respect, Imanol, respect tuturor practicanţilor de arte marţiale!!! Ossu!!!“, a postat Alex Filip pe Facebook. În filmuleţ, tramsmit mesaje şi alţi sportivi români.

Luptă şi la gala Superkombat din China 

Pe 26 august, luptătorul constănţean va evolua în gala Superkombat de la Shenzhen (China), în program fiind inclus, alături de alţi români, şi un alt reprezentant al CS Pontica, Eduard Chelariu.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii