Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiii foştilor fotbalişti Radu Doicaru şi Mihai Haas, printre cei selectaţi în lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor

ro

16 Apr, 2021 00:00 8369 Marime text
  • Judeţul Constanţa are zece fotbalişti selectaţi în lotul regiunii 2 de la Cupa Speranţelor.
  • Turneul naţional are drept obiectiv alcătuirea lotului naţional Under-15 al României. 
  • Cei zece jucători din judeţul Constanţa provin de la FC Viitorul, FC Farul şi CS Medgidia.
 
A fost stabilit lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor 2021, iar între cei 17 fotbalişti născuţi în anul 2007 selectaţi se numără şi zece de la echipe din judeţul Constanţa: şapte de la FC Viitorul, doi de la FC Farul Constanţa şi unul de la CS Medgidia.
 
Cei zece sunt: Edgar Cadar (portar), Filip Căpitanu (fundaş dreapta), Raul Cornei (fundaş central), David John Dumitra (fundaş central), Andreas Birbic (mijlocaş dreapta), Iustin Albert Doicaru (atacant), Eric Adrian Somandru (atacant) - FC Viitorul (antrenor la club, Ştefan Sandu), Bogdan Stamate (fundaş stânga), Mario Racoviţă (mijlocaş central) - FC Farul (antrenor la club, Daniel Ochia) şi Theodor Andrei Haas (mijlocaş central) - CS Medgidia (antrenor la club, Aurel Despa).
 

Trialuri la Tulcea şi Galaţi

 
Prin Turneul Speranţelor (organizat de Federaţia Română de Fotbal şi  Asociaţiile Judeţene de Fotbal) se urmăreşte, prin acţiuni de selecţie, alcătuirea lotului naţional de la această categorie de vârstă (Under-15). Reprezentativa judeţului Constanţa a participat întâi, la Tulcea, la primul trial, alături de selecţionatelor judeţelor Tulcea şi Brăila, iar cei selecţionaţi de aici au mers la acţiunea următoare (faza finală pe regiune), la Galaţi, unde au fost monitorizaţi alături de jucători din Galaţi, Buzău şi Vrancea. A rezultat lotul final de 17 al regiunii 2, care va evolua în continuare în faza superioară a Turneului Speranţelor. Referenţi zonali: Alin Samoilă, Cristian Lupu, Adrian Oprea, Cristea Rusu, Emil Nanu şi Ionel Melenco.
 

Aşchia nu sare departe de trunchi

  
Iustin Doicaru şi Theodor Haas sunt fiii foştilor fotbalişti Radu Doicaru şi Mihai Haas. Radu Doicaru a jucat atacant la echipe precum FC Farul, Ceahlăul Piatra Neamţ sau Callatis Mangalia, în timp ce Mihai Haas (şi el fost atacant) s-a remarcat la Cimentul Medgidia.    
     
„Avem jucători de valoare! Fotbalistul Theodor Haas a fost selectat în lotul care va reprezenta cele 6 judeţe (Tulcea, Constanța, Galați, Brăila, Vrancea, Buzău) din cadrul Turneului Speranțelor, ediția 2021. În vârstă de doar 14 ani, Theodor Haas are mult potențial și promite că va deveni un jucător de renume. Medgidia crește încet, frumos și sigur în toate sporturile, ajungând să facă performanță la numeroase categorii de vârstă”, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia. „Theodor este un jucător foarte bun. Are fizic frumos, îndemânare şi o viziune bună a jocului”, a declarat Aurelian Despa, antrenorul de la CS Medgidia al lui Theodor Haas.
 

Victoria Delta Tulcea, cu patru jucători în lot

 
Din lotul final al regiunii 2 mai fac parte Alexandru Andrei (portar), Rareş Cernamoriţ (fundaş dreapta / fundaş stânga), Cosmin Radu (mijlocaş dreapta, mijlocaş stânga), Denis Niculiţă (atacant) - de la Victoria Delta Tulcea, Andrei Vlăduţ Zamfiroiu (fundaş central) - de la SCM Gloria Buzău, Viorel Bălănică (mijlocaş dreapta / mijlocaş stânga) - de la Luceafărul Galaţi şi Ştefan Pavel (mijlocaş central) - de la LPS Galaţi. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a CS Medgidia, a Academiei Farul Constanţa 1920 şi pe site-ul oficial al Academiei Hagi.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi imagini şi cu ceilalţi jucători de la echipele din judeţul Constanţa selectaţi în lot
  
Citeşte şi:
 
ACS Kinder Constanţa are doi fotbalişti convocaţi la o acţiune de selecţie pentru lotul Under-15 al României

Zece fotbalişti de la FC Viitorul, convocaţi la un stagiu pentru formarea Naţionalei Under-15

Amical cu multe goluri între micii fotbalişti de la Sparta Techirghiol şi CS Medgidia

Cei mai buni la categoriile lor
Fiii foştilor fotbalişti Stelian Carabaş şi Radu Doicaru, premii speciale la „Tomis Challenge Cup“ (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii