Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul sportului și bucuriei continuă în școlile constănțene (galerie foto)

ro

12 Nov, 2019 12:55 1938 Marime text

„Sport Dance Festival”, proiectul sportiv derulat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, a poposit ieri la Școala Gimnazială Nr. 37  din Constanța.

Peste 700 de elevi ai acestei școli au participat timp de două ore la un program antrenant. Elevii au dansat, au jucat fotbal, baschet dar și handbal. Activitatea s-a desfășurat pe terenul de sport al școlii.

Scopul proiectului este îndrumarea copiilor și a tinerilor către mișcare și sport, dezvoltarea spiritului de echipă și a spontaneității precum și implicarea activă a copiilor în proiecte sportive, prin care să se dezvolte sănătos pentru a deveni adulți responsabili.

„Sport Dance Festival” se desfășoară în perioada 15.10.2019 – 31.11.2019 în 8 instituții de învățământ din municipiu. Vineri, 15 noiembrie, proiectul sportiv ajunge la Școala Gimnazială Nr. 23 "Constantin Brâncoveanu" din Constanța.

Amintim că acest proiect este la cea de-a treia ediție, bucurându-se de un real succes în rândul elevilor constănțeni.

Printre partenerii proiectului finanțat de Primăria Municipiului Constața se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii