Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federaţia Română de Volei i-a chemat la judecată pe Sorin Strutinsky şi Serhan Cadâr

ro

09 Feb, 2017 00:00 2471 Marime text
La Judecătoria Constanţa se află dosarul nr. 2735/212/2017, Secţia Civilă, materie - civil, obiect - „acţiune în răspundere delictuală pretenţii“, stadiu procesual - fond, în care părţile sunt Federaţia Română de Volei - reclamant, Sorin Strutinsky şi Serhan Cadâr - pârâţi. Deocamdată, nu există informaţii despre şedinţe, căi de atac şi citare prin publicitate.
 
Cu Sorin Strutinsky preşedinte şi Serhan Cadâr director executiv, Club Volei Municipal Tomis Constanţa a activat în voleiul masculin, însă, din pricina problemelor financiare, s-a retras din competiţii. Pe 1 septembrie 2016, în dosarul nr. 5070/118/2016 de la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, materie - faliment, obiect - „cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014“, instanţa a admis cererea formulată de debitoarea Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa şi a dispus intrarea în faliment în procedură simplificată a grupării sportive, desemnând, provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, pe CII Vizitiu Cătălina. De atunci, au fost două termene de judecată, pe 7 noiembrie 2016 şi pe 23 ianuarie 2017, iar de fiecare dată cauza a fost amânată, un nou termen fiind fixat pe 10 aprilie 2017.
 
„Nu ştiu despre ce e vorba, întrucât, până acum, nu am primit nimic oficial în legătură cu această speţă de la Judecătoria Constanţa. În altă ordine de idei însă, Federaţia Română de Volei nu s-a înscris la masa credală. În momentul în care documentele pentru intrarea în faliment s-au depus la Tribunal, au fost trimise documente către toţi cei la care aveam noi datorii, ca să se înscrie la masa credală, iar FRV nu a făcut-o. Văd însă că Federaţia se îndreaptă către mine şi Sorin Strutinsky. În fine, vom primi înştiinţare şi vom vedea despre ce e vorba“, a declarat Serhan Cadâr.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii