Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FCSB a pierdut meciul cu FC Lugano și a ratat locul întâi în grupa din Europa League

ro

08 Dec, 2017 00:39 1457 Marime text
Vicecampioana României la fotbal, FCSB, a încheiat cu o înfrângere, 1-2 pe teren propriu cu FC Lugano, evoluțiile din grupa G a Europa League. 
 
Golurile au fost marcate de Gnohere (60), respectiv Drapela (3) și Vecsei (32). 
 
FCSB a jucat cu: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Popescu, Nedelcu – Golofca (Man 46), F. Tănase (Momcilovic 61), De Amorim (Gnohere 41) – Fl. Coman.
 
În urma acestui eșec, FCSB s-a clasat pe locul doi în serie, ratând prima poziție, de care era sigură în cazul unui succes cu Lugano. În postura de lider al grupei a încheiat Viktoria Plzen, care a învins cu 2-0 în deplasare Hapoel Beer-Sheva. Clasamentul final în grupa G a fost: 1. Viktoria Plzen – 12p, 2. FCSB – 10p, 3. Lugano – 9p, 4. Beer Sheva – 4p.   

Echipa antrenată de Nicolae Dică este calificată însă în primăvara europeană și urmează a-și afla următorul adversar, la tragerea la sorți care se va desfășura la Nyon, luni, de la ora 14.00. FCSB nu va fi cap de serie, iar printre posibilii adversari se numără AC Milan, Arsenal, Lazio, Atletico Madrid, Villarreal, Dinamo Kiev, Atalanta, Lokomotiv Moscova, Athletic Bilbao, ȚSKA Moscova, Sporting Lisabona, Braga, Salzburg sau Leipzig!   

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii