Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul vrea victoria în confruntarea cu FC Hermannstadt Gică Hagi - „Sunt trei puncte importante“

ro

21 Jun, 2020 18:37 1680 Marime text

• Managerul tehnic al echipei constănțene le cere elevilor săi concentrare și atenție  
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a prefatat meciul de luni, 22 iunie, cu FC Hermannstadt, care se joacă pe terenul central al Academiei Hagi, de lângă Ovidiu, de la ora 20.00, în etapa a cincea a turneului play-out al Ligii 1.  

Meci foarte greu, contra unei echipe care are în componență jucători cu mare experiență. Așa cum am spus din prima zi, obiectivul nostru e să ne luptăm pentru cele trei puncte. Ne dorim victoria și sperăm să o obținem. Sunt trei puncte importante în lupta pe care o ducem în play-out. Important e să fim concentrați și atenți la jocul nostru, să le desfacem adversarilor sistemul defensiv, să avem posesie foarte bună, iar în ultimii 30 de metri să fim penetranți, ca să marcăm. Meciurile din sistemul regulat cu FC Hermannstadt nu au relevanță pentru mine, a declarat „Regele“.


Pentru acesta, fiecare meci din play-out are importanța sa.

Suntem singura echipă care, de la reluarea campionatului, am jucat la trei zile. Apoi, atât Chindia, cât și Hermannstadt, ultimele două adversare ale FC Viitorul, nu au evoluat înainte de meciul cu noi. Nu discut că sunt mai odihiniți ca noi, ci de faptul că, indiferent ce echipă de start vom avea, trebuie să ne gândim să câștigăm. Pentru mine, fiecare meci are importanța sa. Pentru fiecare echipă din play-out obiectivul e de a fi la anul în prima ligă. În continuare, sunt multe în joc la fiecare partidă, a menționat Gică Hagi.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii