Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, victorii în campionatul virtual Liga 1. CFR Cluj, răpusă în ultimul minut de prelungiri!

ro

22 Apr, 2020 00:00 3805 Marime text

În condițiile în care antrenamentele de grup și întrecerile fotbalistice oficiale pe teren normal sunt întrerupte în această perioadă în România, din pricina pandemiei de coronavirus, Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal organizează două competiții de esports, turneele virtuale Liga 1 și Cupa României.   

Competiția CASA eLIGA1 FIFA20 a început deja, iar FC Viitorul are un parcurs foarte bun. Turneul este identic cu formatul fotbalului clasic, cu partide tur-retur, meciurile de FIFA 20 fiind disputate pe platforma PS4. Echipa de pe litoral este reprezentantă în această competiție de doi dintre jucătorii săi, Alexi Pitu și Carlo Casap, dar și de un gamer profesionist, Robert Dumitru. Component al Naționalei de FIFA a României, acesta ocupă locul 2 în România în clasamentul GG și s-a clasat pe locul 5 în Europa de Est.
FC Viitorul a fost reprezentată în primele trei meciuri de Robert Dumitru, care a obținut tot atâtea victorii. Tânărul a avut parte de un debut excelent, 9-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Apoi, în etapa a doua, a dispus de CFR Cluj cu 1-0, golul fiind marcat în ultimul minut de prelungiri, iar în runda a treia echipa constănțeană a învins Astra Giurgiu, scor 4-0.

În Cupa României, care se va desfășura în mediul virtual în intervalul 27aprilie - 6 mai, formația constănțeană va fi reprezentantă de Alexi Pitu, unul dintre cei mai tineri și totodată cei mai talentați componenți ai lotului. „Am ales și pe terenul virtual să dăm o șansă tinerilor și să ducem mai departe filosofia înrădăcinată în valorile clubului nostru  Și ni se confirmă, încă o dată, că pasiunea și determinarea nu au vârstă! Hai, Viitorul!“, este mesajul FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul participă la turneele virtuale Liga 1 și Cupa României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii