Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Vacanţă pentru internaţionalii de tineret. Îşi încarcă bateriile pentru turneul preolimpic

ro

24 May, 2021 00:00 3487 Marime text
  • Patru fotbalişti de la FC Viitorul au fost convocaţi în lotul Under-23 al României pentru turneul preolimpic din Spania.
  • Un al cincilea tânăr jucător al echipei constănţene se află pe lista adițională.
  • În primul meci al barajului pentru calificarea în Conference League, formaţia de pe litoral va întâlni Chindia Târgovişte, meciul fiind programat joi, 27 mai.
 
În perioada 31 mai - 9 iunie, reprezentativa de fotbal Under-23 a României va efectua un stagiu în Spania, la Marbella, un turneu preolimpic, în care are programate și două jocuri amicale, cu Mexic și Australia, selecționate calificate, ca şi România, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
În lotul tricolor pentru acţiunea din Spania au fost convocaţi şi patru jucători de la FC Viitorul: Radu Boboc, Gabriel Buta (fundaşi), Andrei Ciobanu (mijlocaş) şi George Ganea (atacant). De asemenea, un al cincilea tânăr jucător al echipei constănţene, Florin Haită, se află pe lista adițională, la cei cinci jucători din această categorie urmând a se apela în cazul apariţiei unor indisponibilităţi. În perspectiva turneului preolimpic, staff-ul tehnic al FC Viitorul a decis ca Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea să intre deja într-o binemeritată vacanță.
 
„Cei trei au fost jucători de bază într-un sezon foarte greu pentru echipa noastră, participând cu succes și la toate meciurile echipei naționale de tineret (preliminarii și turneu final al Campionatului European). Aceștia au fost convocați și la turneul preolimpic din Spania (perioada 31 mai - 9 iunie), astfel că s-a decis evitarea suprasolicitării fizice care să le pună în pericol inclusiv participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (22 iulie - 7 august), unde România va fi reprezentată de echipa de fotbal după o pauză de 57 de ani!”, se arată pe site-ul oficial al clubului constănţean.
 
Intrând în vacanţă, Boboc, Ciobanu şi Ganea nu vor participa cu Viitorul la barajul pentru calificarea în competiţia europeană Conference League. În primul meci al barajului, formaţia de pe litoral va întâlni Chindia Târgovişte, meciul fiind programat joi, 27 mai, de la ora 20.30, la Buzău. „Încercăm să câştigăm acest meci, cu toate că ne va fi foarte greu, noi lăsând o parte dintre jucători în vacanţă, în special cei de la sub 21, Boboc, Ganea, Ciobanu. Aceştia au jucat foarte mult anul acesta şi vor avea în perioada următoare acţiunea la lotul naţional, după care încep pregătirea la club”, a declarat la Digi Sport Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al FC Viitorul. 
 
Citeşte şi:
 
Fotbalişti de la FC Viitorul, incluşi în echipa etapei. Alţi patru, în lotul României pentru turneul preolimpic

Cinci fotbalişti de la FC Viitorul în lotul lărgit al României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii