Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, trei etape fără eşec Cătălin Anghel - „Fiecare jucător din lotul nostru e foarte important”

ro

17 May, 2021 00:00 3635 Marime text
  • În penultima rundă, FC Viitorul a învins în deplasare liderul din play-out, Chindia Târgovişte.
  • În ultimele trei meciuri, echipa constănţeană are un egal şi două victorii, succesele venind la primele două clasate.
  • Meciul de final, cu Astra Giurgiu, de la Ovidiu, se joacă miercuri, 19 mai. 
 
Înaintea ultimei etape din turneul play-out al Ligii 1, FC Viitorul are 29 de puncte şi este în afara zonei retrogradării, urmând ca, în runda de final, să joace pe teren propriu cu Astra Giurgiu, care, în acest moment, ocupă loc de baraj.
 
FC Viitorul s-a ridicat în clasament după seria pozitivă din ultimele runde, echipa constănţeană fiind neînvinsă de trei etape, iar în ultimele două a învins primele două clasate, vineri dispunând în deplasare, scor 2-0, de Chindia Târgovişte, liderul din play-out.
 
„Am spus înainte de meci că întâlnim un adversar foarte bun, bine organizat, iar, în prima repriză, nu am reuşit să-i desfacem sistemul defensiv. Însă, în partea secundă, am produs mai multe ocazii, mai mult fotbal, iar, până la urmă, am reuşit să marcăm şi să ne descătuşăm. Am avut şi probleme medicale la acest meci, dar este un sezon încărcat şi toate echipele au dificultăţi de acest gen. Fiecare jucător din lotul nostru, fie el mai experimentat, fie mai tânăr, e foarte important. Până acum, toţi cei care au intrat au încercat să ajute şi au făcut-o destul de bine. La pauză, era normal să vorbim să împingem mai mult lucrurile, să avem mai multă răbdare şi să credem în noi până la capăt că, până la urmă, golul va veni”, a declarat după meciul contra Chindiei Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.
 
Cu acest prilej, Chindia Târgovişte a suferit primul eşec în play-out, după patru victorii şi trei egaluri în precedentele şapte partide. „Noi am fost cu ocaziile, cât se poate de clare, iar ei cu golurile, reuşite ciudate, total întâmplătoare, din nişte caramboluri. Dar nu trebuie să mă mai mire, pentru că primul gol încasat în play-out a fost şi mai ciudat decât cele de acum. După meci, chiar i-am felicitat pe băieţi, având în vedere că ne-au lipsit o serie de jucători. Chiar şi aşa, cred că am făcut o partidă bună, în multe momente am dominat categoric”, a spus şi Emil Săndoi, antrenorul Chindiei. 
 
În etapa a noua, ultima din play-out, partida FC Viitorul - Astra Giurgiu se joacă miercuri, 19 mai, de la ora 18.30. Astra a acumulat 24 de puncte până acum şi ocupă locul opt în play-out.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul Chindia Târgovişte - FC Viitorul. Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, victorie mare în deplasare contra Chindiei Târgovişte, liderul din play-out
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii