Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul susţine astăzi al doilea amical în Cipru, unde a ajuns şi FC Viitorul II (video)

ro

17 Jan, 2017 00:00 1926 Marime text

După victoria de sâmbătă, cu Thoi Lakatamias (8-0, marcatori Iancu 2, Cruceru, Hodorogea, Cioablă, Cicâldău, Marin, Purece), FC Viitorul îşi continuă seria partidelor de verificare în cantonamentul din Cipru. 

 
Echipa lui Gică Hagi va întâlni formaţia cipriotă de primă ligă Ermis Aradippou, partida fiind programată astăzi, de la ora 15.00, la Aradippou, pe arena pe care Ermis îşi susţine partidele de pe teren propriu din campionat. Ermis se află în plin campionat şi este angrenată în lupta pentru calificarea în turneul play-off. În afară de acest meci, FC Viitorul va mai disputa în Cipru partide amicale cu Levski Sofia (Bulgaria) - pe 20 ianuarie, cu FC Ural (Rusia) - pe 22 ianuarie şi cu FK Atlantas (Lituania) - pe 23 ianuarie.
 
De duminică noapte spre luni s-a alăturat lotului Viitorului din Cipru şi a doua echipă a clubului. Dacă antrenorul principal Cristian Cămui se afla deja în Insula Afroditei din 10 ianuarie (a venit cu prima echipă), delegaţia constănţeană nou-sosită în Cipru i-a inclus pe Lucian Burchel (director tehnic la Academia Hagi), Nicolae Roşca (antrenor FC Viitorul Under-19), Emil Dobre (antrenor cu portari AGH), Adrian Poştaru (maseur) şi pe următorii 17 jucători: Cosmin Dur-Bozoancă, Rareş Murariu, Tiberiu Căpuşă, Szabolcs Kilyen, Virgil Ghiţă, Tudor Băluţă, Cosmin Piciu, Dan Panait, Doru Dumitrescu, Andreas Iani, Radu Boboc, Mihai Ene, Andrei Ciobanu, Mircea Manole, Cristian Ene, Alexandru Măţan şi Denis Drăguş.
 
FC Viitorul II va rămâne în Cipru până pe 24 ianuarie, până atunci urmând a susţine trei partide de verificare: pe 18 ianuarie - cu Paralimni (Cipru), pe 20 ianuarie - cu Asil Lysi (Cipru), pe 23 ianuarie - cu Spartak Moscova B (Rusia).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii