Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Steaua se joacă astăzi, la Ovidiu, cu casa închisă Gică Hagi - „E o finală. Statistica nu mai contează!“

ro

18 Mar, 2017 00:00 4116 Marime text
FC Viitorul susţine astăzi al doilea meci din turneul play-off al Ligii 1. După Dinamo, în runda inaugurală, jucătorii lui Hagi se duelează acum cu Steaua, iar partida se joacă tot la Ovidiu, de la ora 20.30.
 
După 0-0 cu Dinamo, FC Viitorul speră să obţină primul succes din play-off şi să întrerupă seria neagră din confruntările cu Steaua, care a câştigat ultimele 11 meciuri directe cu formaţia constănţeană! După 2-0 cu CFR Cluj, săptămâna trecută, Steaua a egalat la puncte (27) FC Viitorul şi a trecut pe primul loc în clasament, echipa de pe litoral căzând pe poziţia secundă.

„Suntem pregătiţi“ 

„Va fi un meci tare, o finală. Statistica nu mai contează! Nu ne mai gândim la ce a fost, e istorie. Întâlnim un adversar foarte bun, dar suntem pregătiţi. Trebuie să facem un meci inteligent şi mai complet decât Steaua, să fim iuţi şi să jucăm la un nivel înalt până la ultimul fluier al arbitrului. Suntem conştienţi că o victorie ne pune clar în postura de a lupta pentru a fi campioni“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Biletele s-au epuizat

Clubul constănţean a anunţat că toate biletele puse în vânzare pentru această partidă s-au epuizat, astfel că stadionul va fi plin la confruntarea dintre primele două echipe ale campionatului. FC Viitorul vinde însă şi abonamentele promoționale pentru acces în stadion la meciurile oficiale din play-off, la preţurile de 120 de lei - tribuna I și 100 de lei - tribuna a II-a. Persoana de contact din partea FC Viitorul SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este Alexandru Guteanu (telefon 0733.735.115, în intervalul orar 12.00-15.00).

Cine câştigă are cele mai mari şanse la campionat

„E cel mai important meci al nostru din acest sezon. Depind multe de această partidă. Ne dorim s-o câştigăm şi cred că aceasta se va întâmpla. Vom face tot posibilul să reuşim un meci mare. Nu e decisiv acest meci, dar cine va învinge va avea cele mai mari şanse la câştigarea campionatului. 70% va fi campion. Faptul că am pierdut de multe ori contra Stelei nu contează, ţine de statistică. Nu cred că partida va semăna cu cele din urmă. Se întâlnesc cele mai bune echipe din acest campionat şi va fi o partidă echilibrată şi frumoasă“, a declarat golgheterul FC Viitorul, Aurelian Chiţu.

Transport pentru fani

Şi la meciul FC Viitorul - Steaua gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, 18 martie, începând cu ora 19.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

„Diferenţa se va face la mijlocul terenului“

„Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci, pentru că n-am mai învins Steaua de mult. Am arătat la meciul cu Dinamo că suntem într-o formă foarte bună. Am avut spirit şi determinare şi vrem să păstrăm aceeaşi linie şi în partida de mâine seară (n.r. sâmbătă seară). Diferenţa se va face la mijlocul terenului. Ne vom lua măsuri speciale contra lui Denis Alibec, dar nu numai el e periculos de la Steaua“, a spus şi fundaşul Bogdan Ţâru.

Şedinţă tip comandament

Din cauza faptului că meciul prezintă un interes major din partea publicului spectator, pentru o mai bună organizare și colaborare cu forțele de ordine prezente la meci, ieri a avut loc, la Complexul Sportiv Academia Hagi, ședinţa tip comandament de cooperare în vederea asigurării în bune condiții a ordinii și siguranței spectatorilor în tribunele stadionului. Au participat reprezentanții primului nivel de conducere al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ Constanța, ai Poliției orașului Ovidiu, ai societății de pază și protecție și reprezentanții clubului Viitorul. Conform Legii 04/2008, ședința de lucru a fost coordonată de către Constantin Stamate, vicepreședinte FC Viitorul și, totodată, responsabil Ordine și Siguranță.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii