Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul şi Dinamo se duelează astăzi la Ovidiu în primul meci din play-off

ro

13 Mar, 2017 00:00 1406 Marime text
După ce a încheiat pe prima poziţie sezonul regulat al Ligii 1, FC Viitorul debutează astăzi în turneul play-off, întâlnind pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.30, Dinamo Bucureşti. 
 
„În play-off, sunt importante victoriile, aşa cum a fost şi în sezonul regulat. Victoria va face mereu diferenţa, astfel că mentalitatea noastră e să câştigăm, nu să jucăm la egal. Ţelul nostru e să ne impunem de cât mai multe ori, ca să rămânem acolo unde am terminat prima fază a campionatului. Vom vedea dacă vom fi capabili. E un examen important pentru noi. În urma confruntărilor din play-off, echipa va căpăta experienţă şi mai mare. Vom creşte mai mult şi probabil că, în viitor, vom fi şi mai puternici. N-avem nimic de pierdut, n-avem presiune, dar ne dorim foarte mult, fiind în faţa unei provocări enorme. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni“, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi. 

Preţul biletelor şi al abonamentelor

Biletele de intrare la meci se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: tribuna I - 100 de lei, tribuna a II-a - 80 de lei, peluze - 20 de lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, la stadion nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune.
 
FC Viitorul vinde şi abonamentele promoţionale pentru acces în stadion la meciurile oficiale din play-off, la preţurile de 120 de lei - tribuna I şi 100 de lei - tribuna a II-a. Persoana de contact din partea FC Viitorul SA pentru informaţii cu privire la achiziţionarea abonamentelor promoţionale este Alexandru Guteanu (telefon 0733.735.115, în intervalul orar 12.00-15.00).

Transport pentru fani

Şi la meciul FC Viitorul - Dinamo gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, la ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii