Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul şi Dinamo joacă astăzi, la Ovidiu Echipa lui Hagi vrea a treia victorie consecutivă în Liga 1

ro

20 Sep, 2016 00:00 2067 Marime text
FC Viitorul şi Dinamo se întâlnesc astăzi la Ovidiu în etapa a noua a Ligii 1, într-un meci care se anunţă atractiv. Ambele echipe vin după victorii în runda precedentă

Partida găseşte FC Viitorul într-un moment favorabil, echipa lui Gică Hagi legând două victorii, acasă contra Concordiei Chiajna şi în deplasare cu FC Botoşani. În runda trecută, Dinamo a câştigat şi ea, pe teren propriu, cu CSMS Iaşi, astfel că meciul de diseară, care începe la ora 20.30 (în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV), promite să nu înşele aşteptările microbiştilor.
 
În clasament, FC Viitorul ocupă locul şase, cu 13 puncte (după patru victorii, un egal şi trei înfrângeri), în vreme ce Dinamo e vice-lidera ierarhiei, având 15 puncte (patru victorii, trei egaluri şi un eşec). „În cele opt etape de până acum, puteam face mai multe, dar, când schimbi şapte - opt jucători, ai nevoie de omogenitate, de puţin timp, ca să legi anumite relaţii de joc. Totuşi, chiar şi aşa, suntem mulţumiţi. De acum înainte, avem un program foarte greu. Dinamo e o echipă bună, în formă, care a arătat că se poate bate la titlu. Noi încercăm să ne ridicăm la nivelul meciului şi al adversatului, unul cu o mentalitate de învingător. Va veni cu gândul de a câştiga. Ştim că va fi greu, dar încercăm să găsim soluţii şi sper să fiu inspirat ca la Botoşani.  Vrem să facem un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„E un meci foarte important pentru noi. Avem încredere deosebită, după două victorii consecutive. Contra lui Dinamo am avut mereu evoluţii favorabile. Sperăm să jucăm bine şi acum şi, de ce nu, să câştigăm. Nu contează cine va marca, important e să ne impunem. Suntem două echipe apropiate ca valoare, iar cine va fi mai motivat va câştiga. Sperăm să fie un meci spectaculos şi să ne bucurăm suporterii“, a declarat extrema Viitorului Aurelian Chiţu.
 
Mijlocaşul Răzvan Marin a spus: „Am pregătit meciul pentru victorie şi sperăm să o obţinem pe a treia consecutivă. Sper să am evoluţii bune, ca să rămân în atenţia echipei naţionale“.

Cât costă biletele

Pentru această confruntare, biletele de acces în stadionul central al Academiei Hagi au următoarele preţuri: 35 de lei - la tribuna I, 25 de lei - la tribuna a II-a, 15 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere.
 
Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 21.30.

Transport pentru suporteri

Şi la meciul FC Viitorul - Dinamo gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii