Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul şi CFR Cluj se duelează astăzi la Ovidiu Pentru cine va fi cu ghinion etapa a 13-a a Ligii 1?

ro

21 Oct, 2016 00:00 1202 Marime text
FC Viitorul, echipa clasată pe locul trei în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte, susţine astăzi meciul din etapa a 13-a a campionatului, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, formaţia de pe poziţia a şaptea, cu 17 puncte, CFR Cluj. Partida începe la ora 20.30 şi este găzduită de stadionul central al Academiei Hagi. 
 
„Astfel de meciuri sunt deschise oricărui rezultat. Putem să câştigăm, dar şi să pierdem sau să facem egal. Acesta e fotbalul“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, după înfrângerea echipei sale, din etapa precedentă, 0-1 pe terenul ultimei clasate, Politehnica Timişoara. Acest eşec a pus capăt seriei fără eşecuri din Liga 1 a FC Viitorul, care dura de cinci etape, timp în care constănţenii au înregistrat patru victorii şi un egal. De cealaltă parte, CFR Cluj vine după zece etape în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, reuşind în acest interval cinci victorii (dintre care una pe terenul Stelei) şi cinci egaluri. CFR e singura echipă din Liga 1 care a pierdut un singur meci până acum.

„Vom avea meci greu”

„E un meci foarte important pentru noi, deoarece venim după o înfrângere. CFR e în formă, a câştigat multe meciuri în ultima perioadă. Sperăm să batem însă. În Liga 1, toate echipele sunt bune, trebuie să dăm meci de meci 100%”, a declarat mijlocaşul Dragoş Nedelcu, de la FC Viitorul. Un alt jucător al echipei gazdă, atacantul Gabriel Iancu, a spus: „Meci greu, CFR a jucat foarte bine de la începutul campionatului. Uşor-uşor, se îndreaptă spre play-off. Vrem să câştigăm şi să ne menţinem în plutonul fruntaş. N-am mai marcat de la meciul cu Voluntari, nu sunt disperat, dar aş vrea să punctez şi eu şi să ajut echipa mai mult”.

Bilete se găsesc şi la casele de la stadion

Pentru confruntarea cu echipa din Cluj, biletele de acces în stadion au următoarele preţuri: 40 de lei - la tribuna 0, 30 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până astăzi, în ziua meciului, nu s-au mai comercializat bilete de acces la casele amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent, dar astăzi se vor deschide două case de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 21.30. Ieri, jucătorii de la FC Viitorul l-au sărbătorit pe colegul lor Cătălin Carp, care a împlinit 23 de ani.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul de astăzi, gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului. „Trebuie să respectăm adversarul din toate privinţele. CFR e o fostă campioană, care a participat în cupele europene. Traversează o perioadă foarte bună. Este echipa din Liga 1 care a marcat cele mai multe goluri şi a primit cele mai puţine. Noi venim după un meci mai puţin reuşit, în deplasare, la Timişoara, unde nu ne aşteptam să pierdem. Au ieşit însă mereu meciuri frumoase cu CFR. Şi noi ştim că suntem buni, am şi câştigat la Cluj. Suntem două echipe bun, care vrem să jucăm. Sperăm ca noi să fim mai iuţi şi mai proaspeţi“, a mai spus Hagi.               

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii