Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Sebastian Mladen - „Avem mare nevoie de cele trei puncte din meciul cu FC Voluntari”

ro

07 Feb, 2021 20:04 2757 Marime text

 
  • FC Viitorul şi FC Voluntari sunt despărţite în clasament de opt puncte.

FC Viitorul susţine luni, 8 februarie, meciul din etapa a 22-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 17.30, FC Voluntari.
 
Echipa de pe litoral se luptă pentru a prinde turneul play-off, iar până acum a acumulat 25 de puncte.

De cealaltă parte, FC Voluntari, penultima clasată, a strâns până acum 17 puncte.

Vom avea meci foarte greu, Voluntari e o echipă imprevizibilă, cu jucători buni, care pot face diferenţa. Trebuie să ne gândim doar să câştigăm, căci avem mare nevoie de cele trei puncte, a declarat fundaşul Sebastian Mladen.

Întâlnim o echipă exprimentată, cu jucători buni, şi trebuie să facem totul pentru a învinge. Faptul că joc la echipa mare însemană foarte mult pentru mine. Trebuie să ajut formaţia cât mai mult, a spus şi mijlocaşul Luca Andronache.

Ca să câştigăm acest meci, trebuie să împingem puţin mai mult, să fim mult mai agresivi, mult mai ofensivi. Trebuie să avem mai mult curaj, dar şi să fim atenţi, pentru că FC Voluntari foloseşte mai multe sisteme de joc şi are un atac rapid foarte bun. De acum încolo, pentru noi fiecare partidă e ca o finală, trebuie să câştigăm. Nu ne mai permitem paşi greşiţi, doar cu egaluri nu putem intra în play-off, a spus şi antrenorul Cătălin Anghel.


Sursa foto: FC Viitorul  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii