Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, pe cinci în play-off Vlad Rusu - „Deja ne-am săturat să tot auzim de aşa-zisele blaturi cu Steaua“

ro

22 Mar, 2016 00:00 1907 Marime text


FC Viitorul a înregistrat o nouă înfrângere contra Stelei în sezonul 2015/2016 al Ligii 1, cedând cu 1-3 la Ovidiu, în etapa a treia din play-off. Gazdele au avut însă din nou de suferit de pe urma arbitrajului, primele două goluri ale Stelei fiind controversate.  
 
„A fost un meci greu. N-am reuşit nici de această dată să ne impunem. Mergem înainte însă. Nu comentez arbitrajul. Greşeli sunt mai mereu, ne afectează, dar nu avem ce să facem, nu avem nicio putere. Nu ne rămâne decât să scoatem cât mai mult din meciurile care urmează. Am văzut că înainte de fiecare partidă dintre noi şi Steaua se vorbeşte de aşa-zise blaturi. Deja ne-am săturat şi nici nu le mai băgăm în seamă. Noi intrăm pe teren motivaţi la fiecare meci, fie cu Steaua, fie cu altă echipă. Nu ne interesează cu cine jucăm. Atât am putut acum. Sper ca la următoarea partidă cu Steaua să câştigăm. Luăm fiecare meci în parte, iar la final vrem să ne clasăm cât mai sus. În play-off, toate meciurile sunt echilibrate. Pot apărea şi rezultate neaşteptate. Oricine poate să bată pe oricine. Ca să sperăm la mai mult, trebuie să avem evoluţii mai bune“, a spus atacantul FC Viitorul Vlad Rusu.

ASA Tg. Mureş, următorul adversar din play-off

În acest moment, clasamentul din play-off este următorul: 1. Astra Giurgiu - 32p, 2. Steaua - 29 p, 3. Pandurii Tg. Jiu - 29p, 4. Dinamo - 27p, 5. FC Viitorul - 24p, 6. ASA Tg. Mureş - 20p. În etapa viitoare, Viitorul întâlneşte în deplasare ASA, joi, 31 martie, de la ora 20.30 (în direct la Look TV, Digi Sport şi Dolce Sport). Luni, 4 aprilie, este programată partida Viitorul - Dinamo (ora 20.30, Look TV, Digi Sport, Dolce Sport), iar sâmbătă, 9 aprilie, Viitorul întâlneşte Astra la Ovidiu, de la ora 20.30, în direct la Look Plus, Digi Sport şi Dolce Sport.

Hodorogea şi Marin se duelează cu Ţara Galilor

Doi dintre componenţii FC Viitorul, stoperul Robert Hodorogea şi mijlocaşul Răzvan Marin, au fost convocaţi de selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Cristi Dulca, pentru meciul oficial pe care tricolorii îl vor susţine contra echipei similare a Ţării Galilor, în preliminariile Campionatului European. Hodorogea şi Marin s-au prezentat deja în cantonamentul echipei naţionale de la Buftea. Partida este programată pe 29 martie, la Mediaş, cu începere de la ora 18.00.
Şi Dragoş Nedelcu a fost chemat la Turul de Elită
 
După cum se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi, Cristi Dulca l-ar fi convocat la acest meci de la FC Viitorul şi pe un alt mijlocaş, Dragoş Nedelcu, însă, în cele din urmă, a decis să-l lase la dispoziţia selecţionerului Andrei Spier la lotul naţional Under-19 al României, care va participa în această săptămână la Turul de Elită al Campionatului European. Astfel, Nedelcu s-a alăturat la lotul naţional U-19 altor patru jucători convocaţi deja de la Academia Hagi: Arpad Tordai, Dan Panait, Alexandru Cicâldău şi Cristian Ene.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii