Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:04 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - „Nu este corect să căutați să mutați lupta în afara terenului!”

ro

05 Apr, 2017 14:18 870 Marime text
După victoria FC Viitorul din deplasare cu Astra Giurgiu, au existat voci care au pus la îndoială corectitudinea partidei, pe principiul că ar fi existat o înţelegere astfel încât Astra să învingă în Cupa României, iar FC Viitorul - în campionat. Clubul constănţean a respins însă cu hotărâre aceste speculaţii, punctul de vedere exprimându-şi-l oficial astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă.

„În cel mai important și frumos moment al clubului nostru am constatat cu regret că un grup formator de opinie încearcă să creeze o imagine total negativă despre clubul și proiectul nostru, încercându-se pătarea imaginii pe baza unor speculații, supoziții, diversiuni, culmea, în cel mai frumos meci al Play-Off-ului, așa cum a fost apreciat de comentatori și majoritatea oamenilor de fotbal.
 
Proiectul nostru are ca obiectiv formarea de tineri cu spiritul sportiv de a lupta și a încerca să devenim CEI MAI BUNI pe teren (sportivi de înaltă performanță, puternici mental, fizic, tactic cu spirit de învintător) și nu în afara terenului așa cum speculați încercând să stricați imaginea noastră fabricând o diversiune în mintea suporterilor și a oamenilor de sport din România.

Acestui grup îi transmitem că noi dorin să ne duelăm doar pe teren (unde ne simțim pregătiți), iar concluzia noastră este că SUCCESUL nostru deranjează și nu este corect să căutați să mutați lupta în afara terenului.
 
Încă o dată vă aducem la cunoștință că am fost primul club din România în care fiecare angajat (conducători, staff tehnic, jucători, juniori, personal auxiliar etc.) a semnat declarație pe propria răspundere că înțelege să respecte Regulamentul disciplinar al FRF, care reglementează și sancționează Corupția / Pariurile sportive / Integritatea competițiilor (art.60), Integritatea meciurilor (art.60 bis) și Manipularea rezultatului unui joc (art.61)“, este textul comunicatului. 

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?

Comentarii