Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, nerăbdătoare să joace în competiţia stelelor Sebastian Mladen - „Toţi avem pe telefoane imnul Ligii Campionilor“

ro

27 Jun, 2017 00:00 2226 Marime text
FC Viitorul se pregăteşte în cantonamentul din Slovenia cu gândul la evoluţiile din noua ediţie a Ligii 1, pe care o va aborda din postura de campioană, dar şi la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. 
 
„Suntem echipa care a câştigat campionatul, acum nu ne rămâne decât să ne pregătim foarte bine, astfel încât să jucăm mai bine decât anul trecut, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Preliminariile Ligii Campionilor sunt ceva nou pentru majoritatea dintre noi. Toţi avem pe telefoane imnul competiţiei. Ţelul oricărui jucător e să joace în Ligă. Suntem nerăbdători să vedem cu cine vom evolua. CFR Cluj şi FCSB s-au întărit, sunt echipe bune. Trebuie să muncim, să jucăm bine, ca anul trecut, şi să fim un grup unit, ceea ce a fost atuul nostru în sezonul precedent. Să intrăm în grupele Ligii ar fi o surpriză la fel de mare ca atunci când am luat campionatul“, a declarat mijlocaşul Sebastian Mladen. 

La titlu se vor bate patru - cinci echipe

Omul de gol al FC Viitorul, George Ţucudean, este încrezător că şi în noul campionat echipa constănţeană va înregistra rezultate foarte bune. „Vrem să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor. Aşteptările sunt mari şi ne pregătim foarte bine. Dacă şi Liga, şi Federaţia au spus că suntem campioni, nu cred că se mai poate schimba ceva la TAS. Noi am demonstrat pe teren că suntem campioni. Demersul FCSB mi se pare aiurea. Sunt încrezător că putem ţine ştacheta ridicată şi în sezonul viitorul al Ligii 1. Sperăm să nu plece Nedelcu acum. Avem echipă mult mai bună decât anul trecut şi jucători care au crescut de la meci la meci. Tinerilor le e mult mai uşor atunci când sunt alături de jucători cu experienţă. La titlu se vor bate patru - cinci echipe foarte bune. Sperăm să ne menţinem titlul, întrucât noi jucăm cel mai frumos fotbal. La FC Viitorul am renăscut. Am făcut două alegeri greşite, cu ASA Tg. Mureş şi Pandurii, chiar dacă la formaţia gorjeană aveam echipă foarte bună. Au fost însă alte aspecte care au înrăutăţit situaţia“, a spus George Ţucudean.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii