Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Mircea Rednic - „Uşor-uşor, cei care n-au fost băgaţi în seamă, jucători de perspectivă, îşi vor face apariţia în primul 11“

ro

25 Jan, 2021 00:00 2576 Marime text
  • După egalul din Bănie, FC Viitorul a ajuns la patru meciuri la rând în Liga 1 fără înfrângere.
  • Mircea Rednic, antrenorul echipei de pe litoral, a făcut patru schimbări la pauză.
  • FC Viitorul a jucat sâmbătă la Craiova, iar următorul meci îl dispută marţi, cu Sepsi Sf. Gheorghe. 
 
În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul a obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fieful vicecampioanei, Universitatea Craiova, formaţie clasată actualmente pe locul trei în clasament.
 
În urma acestei remize, echipa de pe litoral ajunge la patru meciuri la rând fără înfrângere în Liga 1 (o victorie şi trei egaluri, golaveraj 5-4), însă prima repriză din Bănie, pe care gazdele au încheiat-o în avantaj, nu a fost una reuşită. Nemulţumit, antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic a operat la pauză patru dintre cele cinci schimbări permise de regulament! Au părăsit terenul Benzar, Cosmin Matei, Babunski şi Ely Fernandes, intrând Dussaut, Ciobanu, Gaztanaga şi Măţan. 
 

„Inadmisibil!“

 
„După primele 45 de minute, m-a nemulţumit în primul rând atitudinea unor jucători. Eu îi înţeleg, dar am avut o discuţie deschisă cu ei. Mai ales la meciul cu FCSB a fost efort mare, s-a alergat foarte mult şi e normal să fie obosiţi. E corect ca tu să-mi spui. Unii dintre jucători n-au mai fost cei de la meciul precedent. Mai ales la mijlocul terenului, unde n-am reuşit să blocăm Craiova şi ne-a dominat. Prima repriză se putea termina nu 1-0, ci 2 sau 3-0, că au avut situaţii de a marca. Culmea e că n-au înscris din acele ocazii, ci din fază fixă. Şi acest aspect m-a supărat. Avem trei oameni care sunt liberi, în afară de cei din marcaj, şi mingea a ajuns pe zonă centrală. Inadmisibil! La pauză, aceste schimbări erau necesare. Mă bucur că cei noi introduşi au intrat foarte bine în meci şi-i felicit“, a declarat Mircea Rednic.
 

„În prima parte, am dominat total adversarul“
 

„Au fost două reprize distincte. În prima parte, am dominat total adversarul, ne-am creat situaţii de a marca şi meritam să înscriem mai mult. După pauză, cu toate că FC Viitorul a echilibrat jocul, cred că cea mai mare ocazie de a înscrie ne-a aparţinut nouă“, a menţionat şi Corneliu Papură, antrenorul formaţiei craiovene.
 

Niciodată nu e mulţumit în totalitate

 
Mircea Rednic a subliniat că Viitorul a obţinut un rezultat bun, iar scorul este echitabil. „Eu niciodată nu sunt mulţumit în totalitate, dar, ţinând cont de jocurile pe care le avem în această perioadă şi de perioada scurtă dintre ele, dar şi de faptul că am întâlnit în deplasare Craiova, o formaţie din plutonul fruntaş, care are în componenţă jucători de valoare, am obţinut un rezultat bun. Scorul de 1-1 este echitabil, dar în partea secundă noi am avut mai multe ocazii. Mi-a plăcut şi Pitu cum a intrat. Uşor-uşor, cei care n-au fost băgaţi în seamă, de la Academie, jucători de perspectivă, îşi vor face apariţia în primul 11“, a menţionat „Puriul“.  
 

„Se vede o creştere la capitolul fizic“

 
Un alt aspect remarcat de antrenorul echipei constănţene este că Viitorul a crescut la capitolul pregătire fizică. „Nu prea am avut vacanţă şi am făcut o pregătire bună. Testele nu erau foarte bune şi am lucrat foarte mult pe partea fizică. Se vede o creştere, şi la meciul precedent, şi mai ales acum. Mă bucur. Pe fond bun fizic se poate lucra şi tactic. Îmi dă speranţe pentru partida următoare (n.r. la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe), care e marţi. Sâmbătă am avut meci la Craiova, duminica - petrecută pe drum, luni - un antrenament înainte de meci, iar marţi jucăm la ora 15.30. E o perioadă grea“, a menţionat Rednic.    
 
În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini de la meciul U Craiova - FC Viitorul, preluate de pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.
 
Citeşte şi:

FC Viitorul, egal în deplasare cu Universitatea Craiova

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii