Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci la Ovidiu cu Sepsi Sfântu Gheorghe Alexi Pitu - „Suntem pregătiţi pentru a obţine un rezultat pozitiv“

ro

25 Jan, 2021 16:16 2743 Marime text
  • FC Viitorul ocupă poziţia a opta în Liga 1, cu 23 de puncte, iar Sepsi e clasată pe patru, cu 31 de puncte.

Stadionul principal al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte marţi, 26 ianuarie, de la ora 15.30, meciul FC Viitorul - Sepsi Sfântu. Gheorghe, din etapa a 19-a a Ligii 1.

În clasament, FC Vitorul ocupă locul opt, cu 23 de puncte, fiind la trei lungimi în spatele echipei de pe poziţia a şasea, ultima care asigură accederea în play-off.   

De cealaltă parte, Sepsi e a patra în clasament, cu 31 de puncte.

Este dificil, am avut un drum lung de parcurs de la Craiova, jucăm din trei în trei zile, dar suntem pregătiţi şi sperăm să facem un rezultat cât mai bun. Refacerea fizică este esenţială atunci când meciurile se succed la distanţă mică. Sepsi este surpriza campionatului, dar, dacă vom juca bine, putem obţine un scor pozitiv. Orice meci pe care îl joc îmi dă încredere şi sper să evoluez mai bine de la partidă la partidă. Vreau să fac o figură foarte frumoasă şi cu Sepsi, dacă voi fi utilizat, a declarat tânărul mijlocaş al FC Viitorul Alexi Pitu.

Sepsi e o echipă foarte bună a campionatului, cu rezultate deosebite în ultima perioadă. Cred că ocupă meritat locul din clasament. Cu siguranţă, ne va aştepta un meci greu. Suntem neînvinşi în 2021, dar cred că puteam obţine mai multe puncte, de care avem nevoie, pentru a ocupa o poziţie de play-off. Golul de la Craiova este primul în Liga 1 în tricoul Viitorului şi îmi doresc să continui să marchez. E destul de greu să jucăm din trei în trei zile, dar ce putem face, să ne plângem? Ne place fotbalul şi sperăm să o ducem în acest ritm, făcând un meci bun şi mâine, a punctat un alt mijlocaşal truei de pe litoral, Andrei Artean.

Suntem preocupaţi în principal să refacem jucătorii, după meciul de la Craiova. Mă bucur că nu avem probleme de sănătate, ceea ce e un lucru bun. Noua achiziţie, Răzvan Grădinaru, va fi în lot. Sepsi este o echipă organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători de calitate. O echipă completă. Rezultatele ei nu sunt întâmplătoare. Are un antrenor care ţine la disciplină şi aşa trebuie lucrat cu jucătorii în România. Noi avem nevoie de puncte mai mult decât ei. Ne trebuie mai mult tupeu şi să ne asumăm riscuri, a punctat Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul.     

 
Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii