Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci cu FC Hermannstadt în Liga 1 Cătălin Căbuz - „Vrem victoria. Altă soluție nu avem“

ro

06 Nov, 2019 14:02 2476 Marime text
FC Viitorul dispută meciul din etapa a 16-a a Ligii 1, în deplasare cu FC Hermannstadt, vineri, 8 noiembrie, de la ora 20.30. Partida se joacă la Tg. Mureș. Echipa de pe litoral pleacă astăzi din Constanța, cu destinație Brașov, de unde va face deplasarea apoi la Tg. Mureș.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu 28 de puncta, în vreme ce formația sibiană se află pe poziția a 12-a, cu 13 puncte. Cu opt victorii, patru egaluri și trei eșecuri (golaveraj 34-18) în 15 meciuri, echipa lui Gică Hagi se află le două puncta în spatele liderului CFR Cluj și devansează cu un punct pe podium U Craiova.

Ne așteaptă un meci greu, nu e ușor să desfaci sistemul defensiv al unei echipe pregătite de Eugen Neagoe, un antrenor foarte experimentat, care-și organizează bine formațiile. FC Hermannstadt are un lot foarte bun. Echipa sibiană știe să joace cu echipele valoroase. Vrem să învingem. În tur, am câștigat, dar acum va fi altceva. Niciun meci nu seamănă cu altul. Trebuire să avem răbdare, să ne facem jocul nostru ofensiv obișnuit și să avem grijă la contraatacurile adversarilor. Va fi o deplasare grea, având în vedere distanța până la Tg. Mureș, dar suntem optimiști, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.


Fundașul dreapta Radu Boboc, internațional de tineret al României, crede că echip sa are un avantaj de pe urma faptului că meciul nu se joacă la Sibiu, ci la Tg. Mureș.

Vrem să cucerim toate cele trei puncte. Avem un moral bun, venind după o victorie. Eu sunt în formă, am marcat două etape la rând și sper să și în continuare evoluțiie bune. Obiectivul nostrum e să cucerim cât mai multe puncte și să intrăm în play-off, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla, a spus Radu Boboc.

Cu FC Hermannstadt, altă soluție, în afara victoriei, nu avem. Chiar dacă am jucat pentru această echipă, atât la Liga a 2-a, cât și în LIga 1, pentru mine nu va fi un meci special. Acum sunt la FC Viitorul și îmi fac datoria aici. M-am pregătit bine, iar, când mi s-a oferit șansa, am profitat, a spus și portarul Cătălin Căbuz.

Cătălin Căbuz și Radu Boboc au fost incluși în echipa etapei a 15-a a Ligii 1, în urma evoluțiilor din partida câștigată cu 3-0 contra Chindiei Târgoviște. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii