Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, la cinci puncte distanţă de play-off Cătălin Anghel - „Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi“

ro

06 Feb, 2021 00:00 3426 Marime text
  • FC Viitorul a pierdut dureros partida de pe terenul campioanei României, CFR Cluj.
  • Echipa de pe litoral ocupă actualmente locul nouă în clasament, cu 25 de puncte.
  • În turneul play-off al Ligii 1 merg formaţiile clasate pe primele şase poziţii.   
 
Prima înfrângere pe 2021 a FC Viitorul, venită în prelungiri în meciul din deplasare cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, 1-2 în etapa a 21-a a Ligii 1, a mărit la cinci puncte distanţa care desparte în acest moment echipa de pe litoral de locul şase, ultimul care asigură accederea în play-off.
 
„Cred că meritam, totuşi, un punct. Ne propusesem să câştigăm. Dacă vrei să obţii ceva, trebuie să-ţi propui mult mai mult, să fii mult mai curajos. Trebuie să jucăm un fotbal mult mai dinamic. Este o dezamăgire că am luat gol în prelungirile meciului, dar, din păcate, primim goluri pe greşelile noastre. Trebuie să analizăm bine şi, în primul rând, să ne uităm la noi. Să vedem ce şi unde greşim. Pentru a ajunge în play-off, avem nevoie de victorii. Pierdem pe mâna noastră şi trebuie să stopăm aceste treburi. Să începem să jucăm mult mai repede, să ne creăm mai multe ocazii, iar în defensivă să nu mai comitem erori, precum cea din ultimele minute. De acum înainte, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi“, a declarat, la finele meciului de la Cluj, Cătălin Anghel, cel care, alături de Cristian Sava, stă pe banca tehnică a FC Viitorul în această perioadă, în condiţiile în care antrenorul principal, Mircea Rednic, şi alţi doi membri ai staff-ului său, au coronavirus.
 

Încă nouă meciuri de jucat în sezonul regulat

 
În 21 de partide disputate până acum în acest campionat, FC Viitorul (ajunsă pe locul nouă) a acumulat 25 de puncte, având cinci victorii, zece egaluri şi şase eşecuri, golaveraj 29-29. În cele nouă partide pe care le mai are de jucat în sezonul regulat, echipa de pe litoral va înfrunta, în ordine, următoarele adversare: FC Voluntari (locul 15, cu 17 puncte) - acasă; FC Argeş (locul 13, cu 20 de puncte) - în deplasare; Poli Iaşi (locul 16, cu 15 puncte) - acasă; Dinamo (locul 10, cu 25 de puncte) - în deplasare; Academica Clinceni (locul 5, cu 30 de puncte) - acasă; FC Hermannstadt (locul 14, cu 18 puncte) - în deplasare; Chindia Târgovişte (locul 7, cu 28 de puncte) - acasă; FC Botoşani (lcul 6, cu 30 de puncte) - în deplasare; Gaz Metan Mediaş (locul 11, cu 25 de puncte) - acasă.  
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, învinsă de campioana CFR Cluj cu un gol marcat în prelungiri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii