Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu contra Concordiei Chiajna Gică Hagi - „Sperăm să obținem o victorie frumoasă”

ro

09 Nov, 2018 16:24 1281 Marime text
FC Viitorul susține mâine meciul din etapa a 15-a a Ligii 1, duelându-se pe teren propriu, la Ovidiu, cu echipa Concordia Chiajna.

Partida va începe la ora 18.00.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 25 de puncte, în vreme ce Concordia Chiajna ocupă poziția a zecea, cu 16 puncte.

Întâlnim o echipă al cărei antrenor (n.r. Dorinel Munteanu) are o experiență foarte mare și mentalitatea de învingător. A adus disciplină și organizare bună, venind astfel și rezultatele. Știm că va fi foarte greu să le desfacem sistemul defensiv și să marcăm. Concordia e o echipă care primește puține goluri. E adevărat că, în Cupă, am câștigat cu 3-0 în deplasare, dar atunci au fost unele circumstanțe. Va fi un meci foarte greu, dar suntem pregătiți. Suntem într-o perioadă bună și sper ca echipa să fie conectată. Ca să câștigăm, trebuie să producem foarte mult fotbal. Sperăm să obținem o victorie frumoasă, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.    

 
Despre convocarea lui Ianis Hagi, în premieră, la echipa națională mare a României, Gică Hagi a spus:
 

Eu am meciul cu Chiajna, nu vreau să discut de jucătorii de la echipa națională. Ar fi o greșeală din partea mea. Trebuie să vorbim de meciul nostru. După aceea, fiecare va merge la lot. Mă interesează foarte tare meciul cu Chiajna, să câștig cele trei puncte și să mergem înainte pe linia noastră. Iar jucătorii de la lot să ne dea un randament foarte bun.

Întrebat dacă fanii FC Viitorul pot visa la un nou titlu de campioană, prin prisma distanței mici față de echipa de pe primul loc (patru puncte), Gică Hagi a punctat:
 

Exclus în acest moment. Trebuie să strângem cât mai multe puncte, să ne luptăm pentru ele, să suferim pentru ele, să jucăm un fotbal bun. După aceea, vom vedea. Nu e momentul, acum, să facem calcule și să ne gândim ce va fi peste o lună. Cred că e o greșeală să vorbești așa. Cel mai bine e să vorbești de fiecare meci în parte. Eu așa gândesc și transmit echipei. Importantă e realitatea și meciul care vine și pe care trebuie să-l câștigi, nu o previziune.     

E un moment bun pentru noi, venim după trei victorii la rând în meciurile oficiale. Urmează meciul cu Chiajna, unul greu. Concordia a crecut în ultima perioadă, de când a schimbat antrenorul, și primește foarte puține goluri. Vom avea un meci dificil, dar, ca la fiecare etapă, nu vizăm decât victoria, a spus fundașul Sebastian Mladen.

Sâmbătă, întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și la fel e și antrenorul lor. Trebuie să ne facem jocul nostru obișnuit, să aplicăm cum trebuie cele două principii. Avem nevoie de o victorie pentru a ne consolida poziția din clasament, a spus și mijlocașul Ionuț Vână.  


Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii