Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă luni cu FC Botoşani. Gică Hagi crede că va ieşi un meci frumos

ro

02 Dec, 2019 00:00 2175 Marime text
În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Botoşani, luni, 2 decembrie, de la ora 20.30. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul 3, cu 32 de puncte, în vreme ce echipa botoşăneană e a opta în ierarhie, cu 23 de puncte.
 
„Între noi şi ei ies mereu meciuri bune. Ambele echipe încearcă să joace un fotbal bun, ofensiv, cu presiune. Va ieşi o partidă frumoasă. Nu contează planificarea meciurilor. Depindem numai de noi. Trebuie să arătăm bine şi să fim conectaţi, pentru a face rezultate. Luăm fiecare meci în parte, având ca obiectiv etapă de etapă să luăm cele trei puncte, încercând să jucăm un fotbal bun şi să ne impunem. Pentru meciul de la Botoşani, Filip, Casap şi Zoua sunt accidentaţi. Ultimul trebuie să stea cel puţin zece zile, după controlul medical a reieşit că accidentarea sa nu e aşa de gravă. Ganea are şi el o problemă medicală, dar lotul e bun, astfel că ne punem baza în ceilalţi“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Sursa foto: FC Viitorul  
 
Citeşte şi:
 
Luni, se dispută FC Botoşani - FC Viitorul Gică Hagi - „Deplasare grea, contra unui adversar care joacă un fotbal bun, agresiv“

FC Viitorul, egalată din nou pe final Gică Hagi - „Meritam 100% victoria. Trebuia să avem maximum de puncte acum“ (galerie foto)

FC Viitorul şi FC Botoşani au remizat la Ovidiu. Echipa lui Hagi e pe locul doi în Liga 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii