Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Hermannstadt Cătălin Anghel - "Nu vom avea un meci ușor"

ro

27 Jul, 2019 14:16 1992 Marime text
FC Viitorul întâlnește FC Hermannstadt la Ovidiu, duminică, 28 iulie, de la ora 21.00, în etapa a treia a Ligii 1.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu șase puncte, în vreme ce formația sibiana ocupă poziția a 12-a, fără niciun punct acumulat pana acum.

Cătălin Anghel, antrenor la FC Viitorul, consideră că echipa de pe litoral nu va avea un meci ușor.

"În acest moment, ne preocupă refacerea jucătorilor după meciul din Belgia, pentru a fi în condiții foarte bune de meci duminica. Trebuie să câștigăm. Știm că echipele lui Costel Enache sunt bine organizate și joacă bine. Chiar dacă FC Hermannstadt a pierdut ambele meciuri în Liga 1, a avut o evoluție buna si sa nu uitam ca i-a înscris trei goluri lui FCSB. Cred ca vor fi schimbări în echipa noastră, în condițiile în care jucăm din trei în trei zile. Meciul din Belgia a trecut. Toti ne dau favoriți duminica, dar nu vom avea meci facil. Doar noi ni-l putem face usor", a spus Anghel.


Atacantul Denis Drăguș a spus:

Partida va fi destul de dificila. Adversarul nostru e bun, chiar dacă are două înfrângeri. Vom evolua cu ambiție. Trebuie să ne facem jocul si sa castigam. Ma simt bine după accidentare si sper ca usor-usor sa ajung sa pot juca un meci întreg. Imi pare rau ca nu am înscris în Belgia la ocazia avută. Încă un gol ar fi cantarit enorm. Putem face însă un meci bun în retur si sa nu mai repetam greșelile.




Contra lui FC Hermannstadt ar putea apărea printre titulari la FC Viitorul și mijlocașul Marco Dulca, fiul fostului internațional Cristi Dulca.

Disputa cu FC Hermannstadt va fi dificila, ținând cont că venim si după drumul din Belgia. Trebuie să tratăm partidă foarte bine. Eu sunt pregătit de joc, ma simt la capacitate maximă. Vreau să vin cu un plus în echipa si sa ajut cât mai mult, a arătat Marco.

 
Lotul FC Viitorul s-a completat cu atacantul brazilian Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior „Rivaldinho“, după ce acesta a semnat un nou contract cu echipa constănțeană, valabil pentru următorii doi ani. 

În vârstă de 24 de ani și înalt 1, 86 m, Riva a mai evoluat pentru FC Viitorul în ultima parte a sezonului 2018-2019, în care a reușit să înscrie două goluri în Liga 1 și alte două goluri în Cupa României, contribuind astfel la performanțele reușite de formația constănțeană din acest an. 

FC Viitorul îi urează mult succes și cât mai multe goluri în tricoul negru-albastru!, este mesajul grupării de pe litoral.


Sursa foto: 1 și 2 - ZIUA de Constanța, 3 - FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii