Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Viitorul joacă joi la Ovidiu cu CSU Craiova pentru calificarea în finala Cupei României!

ro

24 Apr, 2019 15:10 1586 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte, joi, 25 aprilie, de la ora 19.45, partida FC Viitorul - CSU Craiova, contând pentru manşa retur a semifinalelor Cupei României.

În tur, FC Viitorul s-a impus cu 2-1, astfel că are prima şansă la calificarea în finala competiţiei.

De la echipa gazdă vor lipsi cu certitudine Iacob, Achim (suspendaţi) şi Măţan (accidentat), iar Mladen şi Ghiţă sunt incerţi, în urma unor probleme medicale.

Trebuie să găsim o formulă de echipă care să evolueze la un ritm şi la o intensitate ridicate. Nu ne gândim la rezultatul din tur. Tratăm meciul ca şi când ar fi fost 0-0 la Craiova. Vrem să batem, dar, pe de altă parte, e singura dată când îmi doresc să nu se marcheze (n.r. la 0-0, FC Viitorul e calificată în finală). Însă, probabil că se va înscrie, având în vedere apetitul ofensiv al celor două echipe. Craiova va veni să atace. E un adversar bun, capabil şi vrem să ne ridicăm la un nivel înalt ca spirit şi fotbal. Trebuie să fim conectaţi la maximum. Am depus un efort mare cu Steaua, dar avem şi alţi jucători, pe care i-am odihnit în acel meci. Ar fi frumos să luăm Cupa, după ce am câştigat campionatul, în urma unei minuni, dar mai întâi să ajungem în finală, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  

Va fi un meci greu, dar şi spectaculos. Ne-am creat un avantaj în tur, de care trebuie să profităm, ţinând cont că jucăm pe teren propriu, cu suporterii alături. Craiova a schimbat antrenmorul, dar jucătorii şi stilul şi mentalitatea au rămas. Oaspeţii vor încerca să ne surprindă, dar suntem pregătiţi. Nu contează că am învins în ultimele întâlniri directe, într-o semifinală de Cupă se poate întâmpla orice. Acordăm o importanţă egală ambelor întreceri în care suntem angrenate. În campionat, sperăm să ne clasăm pe locul trei sau mai sus, iar în Cupă vrem întâi să ne calificăm în finală. Mereu mi-am dorit un trofeu cu FC Viitorul, a spus şi Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.

Craiova nu are nimic de pierdut. Trebuie să uităm de rezultatul din tur şi să ne calificăm în finală. Atacanţii echipei din Bănie sunt buni şi imprevizibili. Nu trebuie să-i lăsăm să joace. Nu contează că echipa adversă are două zile de pauză în plus. Noi suntem tineri şi ne refacem repede. În plus, suntem obişnuiţi să jucăm din trei în trei zile, a punctat şi un alt lider al FC Viitorul, fundaşul Bogdan Ţîru.    

 
UPDATE:

Cine va avea câștig de cauză în semifinala FC Viitorul - CSU Craiova va înfrunta în finală Astra Giurgiu.

Echipa pregătită de Costel Enache a eliminat în penultimul act CFR Cluj, cu 5-3 scor general, după 3-1 în deplasare și 2-2 în această seară la Giurgiu, când au marcat Butean (34), Alibec (37 - din penalty) - pentru Astra, respectiv Costache (42, 66) - pentru CFR.   

În minutul 65, CFR Cluj a ratat un penalty, prin Deac.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii