Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă duminică la Ovidiu cu ASA Tg. Mureş

ro

13 Aug, 2016 00:00 1793 Marime text
FC Viitorul susţine meciul din etapa a 4-a a Ligii 1 la Ovidiu, duminică, 14 august, de la ora 21.00, în compania echipei ASA Tg. Mureş. Partida este găzduită de stadionul central din complexul Academiei Hagi. 
 
Până acum, în cele trei meciuri susţinute în campionat, FC Viitorul a înregistrat o victorie şi două înfrângeri, având trei puncte (3-5 golaveraj). ASA Tg. Mureş a pierdut toate cele trei confruntări (2-7 golaveraj), având -6 puncte în clasament.
 
Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 40 de lei (tribuna 0), 30 de lei (tribuna I), 20 de lei (tribuna a II-a) şi 10 lei (peluza I şi a II-a). O persoană va putea achiziţiona maximum patru bilete. Tichetele sunt disponibile prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online, pe www.eventim.ro, şi în magazinele partenere. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. De asemenea, în ziua disputării meciului, FC Viitorul va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 22.00.
 
Clubul gazdă anunţă că şi la meciul cu ASA Tg. Mureş va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică, începând cu ora 20.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii