Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu cu Poli Timişoara

ro

21 Aug, 2015 00:00 2162 Marime text
FC Viitorul susţine, astăzi, partida cu ACS Poli Timişoara, din etapa a opta a Ligii 1. Meciul se joacă la Ovidiu, pe stadionul principal al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV. 

Autoare ale unui parcurs foarte bun până acum, gazdele se află pe locul trei în clasament, cu 13 puncte, fiind neînvinse, cu trei victorii (înregistrate în ultimele trei etape) şi patru egaluri. Cu numai cinci puncte, după o victorie, două egaluri şi patru înfrângeri, timişorenii se află la coada ierarhiei, pe poziţia a 12-a (antepenultima).

Biletele de intrare la meci costă 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Tichetele se pot procura şi astăzi, după următorul program: între orele 10.00 şi 14.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotel GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19 A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurant Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; între orele 10.00 şi 21.30 - de la casele de bilete de la stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Şi la acest meci, clubul gazdă va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca vineri (21 august), din 15 în 15 minute, începând cu ora 19.00. Ultimul transport va pleca la ora 20.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii