Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu cu CFR Cluj. Până acum, campioana are un singur eşec, chiar în faţa echipei lui Hagi!

ro

17 Dec, 2018 00:00 1364 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte luni, 17 decembrie, meciul dintre FC Viitorul şi campioana en-titre, CFR Cluj, care e şi liderul actual al clasamentului. Partida contează pentru etapa a 20-a şi începe la ora 20.00.
 
CFR Cluj a acumulat până acum 40 de puncte, având o singură înfrângere, administrată chiar de FC Viitorul, în meciul tur! De cealaltă parte, FC Viitorul, aflată şi era în plutonul fruntaş, pe locul patru, cu 33 de puncte, îşi doreşte să acumuleze cât mai repede punctele necesare calificării în turneul play-off al Ligii 1.
 
„CFR este o echipă valoroasă, campioana României, cu jucători de mare experienţă. Vom avea un meci foarte greu, dar vom încerca să fim noi şi să obţinem victoria. Vrem să terminăm anul aşa cum trebuie, obţinând rezultate pozitive în cele două partide pe care le mai avem de jucat în 2018, cu CFR Cluj şi FC Hermannstadt. CFR e în formă bună, dar şi noi avem valoare şi putere şi sperăm ca pe teren, chiar dacă alcătuim o echipă mai tânără, să avem câştig de cauză“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. „Regele“ nu se va putea baza astăzi pe stoperii Bogdan Ţâru (nerefăcut după o accidentare) şi Virgil Ghiţă (suspendat).

„Ne dorim să încheiem anul pe podium“

Căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi, speră ca, după eşecul cu FCSB, din runda precedentă, echipa de pe litoral să nu mai rateze acum victoria. „Dacă vrem să fim sus în clasament, trebuie să câştigăm cu CFR. Suntem conectaţi la importanţa partidei. Faptul că am învins la Cluj, ceea ce până acum este singurul eşec al campioanei în acest sezon, ne dă încrederea că putem să batem şi acum. Ne dorim să încheiem anul pe podium, iar pentru aceasta avem nevoie de victorie cu CFR şi cu FC Hermannstadt. Anul 2018 a fost foarte bun pentru mine, am crescut de la meci la meci, din toate punctele de vedere. Mi-am făcut datoria şi la FC Viitorul şi la echipa naţională. Sper să continui pe aceeaşi linie. Îmi doresc un trofeu cu Viitorul, fie campionatul, fie Cupa României. Această echipă mi-a dat multe şi m-a ajutat când îmi era greu, astfel că vreau să-i returnez şi eu ceva“, a spus fiul lui Gică Hagi.

Luptă deschisă la play-off    

Pentru mijlocaşul Ionuţ Vână faptul că FC Viitorul s-a impus în tur, la Cluj, reprezintă o motivaţie în plus pentru partida de luni seară. „Tratăm şi ultimele două partide din 2018 din Liga 1 cu maximă seriozitate. Trebuie să fim uniţi pe teren. Dacă vom câştiga cele două partide, avem şanse mari să încheiem anul pe podium. Ne bucurăm că vom juca pe terenuri bune şi ne vom putea face jocul obişnuit. Lupta pentru accederea în play-off e deschisă, diferenţa dintre echipe e mică. Avem mare nevoie de victorie cu CFR. Nu numai Ţucudean e periculos, ci toate echipa CFR-ului, care ştie să abordeze astfel de jocuri“, a spus Ionuţ Vână.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Campioana vine la Ovidiu Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - CFR Cluj, din Liga 1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii