Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă astăzi cu FC Porto în Liga Campionilor. Cine câştigă ar putea întâlni apoi FC Barcelona

ro

21 Feb, 2017 00:00 1657 Marime text
Echipa Under-19 a FC Viitorul susţine astăzi partida din optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru Tineret (Youth League), întâlnind în deplasare, de la ora 16.00, formaţia portugheză FC Porto. 
 
Pregătită de Nicolae Roşca, echipa constănţeană a ajuns în această fază a competiţiei după ce a devenit în vara precedentă campioană naţională U-19 (8-0 în finala cu Ardealul Cluj), iar apoi a trecut, rând pe rând, de Şerif Tiraspol (4-1 şi 1-0), FC Zurich (5-0 şi 0-2) şi FC Copenhaga (4-2). FC Porto a obţinut calificarea în optimi după ce s-a clasat pe primul loc în grupele Youth League, înaintea lui FC Copenhaga, Club Brugge şi a lui Leicester.
 
Meciul de la Porto va fi arbitrat de o brigadă din Scoţia, formată din Kevin Clancy, Jordan Stokoe şi Calum Spence. La partidă va asista şi Gică Hagi, care a declarat: „Sper să venim cu capul sus din Portugalia. Va fi un meci greu, de deplasare. Va trebui să jucăm cu personalitate, altfel vom păţi ca echipa mare a noastră cu Astra“.
 
În cazul în care partida se va încheia la egalitate, se vor executa direct lovituri de la 11 metri pentru desemnarea formaţiei calificate în sferturile de finală, unde va întâlni (în deplasare) învingătoarea disputei dintre FC Barcelona şi Borussia Dortmund.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii